Bolu Belediyesi Başkanı Alaaddin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz geleceğimizin mimarıdır. Dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmenlerimizin bu mutlu gününü kutluyorum” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın Öğretmenler Günü mesajı şu şekilde; Çocuklarımızı emanet ettiğimiz, bilimi ve insan yetiştirmeyi amaç edinen ve her koşulda büyük bir özveri ile çalışan, bu uğurda gerekirse canını bile ortaya koyan öğretmenler geleceğimizin mimarlarıdır.

Milletimizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak olanlar öğretmenlerimizdir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi 'Milletleri kurtaranlar; yalnız ve ancak öğretmenlerdir." Ülkemizin 2023 kalkınma ve refah hedeflerine ulaşmasında şüphesiz ki öğretmenlerimizin çok önemli payı olacaktır.

Bir harf öğretenin kırk yıl kölesi oluyorsak, demek ki öğretmenlerimizin hakkını ödememiz mümkün değildir. Haklarını ödemeyeceğimiz öğretmenlerimiz de şüphesiz ki her şeyin en iyisine layıktır. Onların çalışma koşullarını iyileştirmek ve daha uygun imkanlarda görev yapmalarını sağlamak için Devletimiz geçmişte olduğu gibi gelecekte de öğretmenlerine sahip çıkmaya devam edecektir.

Bu vesile ile dünyanın en kutsal vazifesini yapan bütün öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutluyorum. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete intikal etmiş olan tüm öğretmenlerimizi de rahmetle ve minnetle anıyorum." Haber Merkezi