Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediyeye yeni alınan asfalt makinaları için gerçekleştirilen kurban kesimine katılarak ardından asfalt işlerinde çalışan personellerle öğle yemeği yedi. Basın mensuplarının da yer aldığı yemeğin ardından Sandallar Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yılmaz gazetecilerin soruları da yanıtladı.

Bolu Belediyesi'ne yeni alınan asfalt makinaları için kurban kesimi gerçekleştirildi. Sandallar Mahallesi'nde çalışan makinelerin başında gerçekleştirilen kurban kesimine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Ekrem Çetinkaya, Bolu İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç, Bolu Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Hayri Mısırlıoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zekayi Öztürk ile asfaltlama çalışmalarında görevli belediye personelleri katıldı. Kurban kesiminin ardından Başkan Yılmaz işçilerle birlikte Sandallar Mahallesi Cami bahçesinde öğlen yemeği yiyerek özverili çalışmalarından dolayı bütün işçilere teşekkür etti. Basın mensuplarının da katıldığı yemeğin ardından Sandallar Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Alaaddin Yılmaz, gazetecilere de çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

“Önümüzdeki yıl Bolu'nun tamamını toparlayacağız”

Konuşmasında, önümüzdeki yıl Bolu'da üst yapı çalışmalarının tamamını bitirmeyi hedeflediklerini belirten Yılmaz, Sandallar Mahallesi tabi yeni mahalle oldu ve bir köyün yeni mahalleye dönüşmesi kolay bir şey değil. Hemen hemen her yeni mahalle de yaptığımız gibi burada da önce ana arterleri genişçe açmaya çalışıyoruz. Şu anda da Sandallar Mahallemizin genişletme çalışmaları sona erdi ve asfaltlama işlemini yapıyoruz. Bu sayede mahalle halkı yıllar sonra hem çamurdan hem de tozdan kurtulmuş olacaklar. En azından belediyeye geçmiş olmanın bir avantajını yaşayacaklar. Bu çalışmaları Bolu'nun her yerinde sürdürmeye gayret göstereceğiz. Allah nasip ederse önümüzdeki yıl içerisinde Bolu'nun tamamını toparlamak ve bitirmek istiyoruz. Bu sebeple işlerimize yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Yapılan çalışmalardaki memnuniyeti gördükçe de büyük bir haz alıyoruz. Bu konuda bizlere destek veren mahalle halkımıza ve muhtarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu şehir bizim şehrimiz ve Allah bize bu şehirde özel bir coğrafya vermiş. Bizde bu şehri coğrafyası ile uyumlu bir hale getirebilirsek işte o zaman Bolu dünyada yaşanabilir em güzel kentler arasına girecek. Bütün çalışmamız buna ulaşmak için ve adım adım bu sonuca doğru da ilerliyoruz” Haber Merkezi