Fatih Terim'den Tutun, Futbol Sahalarına Kadar her şeyi konuştu

Spor basını ile bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz sohbet ortamında gelişen toplantıda Bolu da yer gök futbol sahası olacak bununla ilgili tüm alt yapı çalışmaları yapıldı. A Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim ve Federasyon yetkililerine verilecek bir projenin de hazırlandığını ve onu da birkaç güne kadar kendisine teslim edileceğiz. Planlamalar bir hikayedir. Bu hikayeleri adım adım yerine getiriyoruz.”dedi.

Bolu Belediye Başkanı AlaaddinYılmaz,spor köşe yazarlarıyla yaptığı sohbette Milli takımlar futbol direktörü ile yaptığı Bolu görüşmesine de değinirken, Fatih Terim hocamız bizzat Bolu'ya gelerek milli takımlar için tesis yerleri baktı.Kendi kafalarında bir takım projeleri var. Bende kendisine Seben Göl bölgesinde 3 alan gösterdim.Buralar için şimdilik olumlu baktılar.Ayrıntılı bir plan program istediler.Bu çalışmaları bitirdik.Üç bölüm içinde ayrı ayrı raporları önümüzdeki günlerde hem TFF yetkililerine hem de Fatih Terim hocaya göndereceğiz. İnanıyoruz ki TFF Riva'nın daha büyüğünü ve kalitelisini Bolu'ya yapacaktır. Buda bizim Bolu Belediyesi Olimpiyat Spor Kompleksi Projesi konusunda da Bolu'nun bir Spor turizm başkenti olması yolunda iyi işler yaptığımızın göstergesidir. Planlamalar bir hikayedir.Bu hikayeleri adım adım yerine getiriyoruz .

AT YAYLASI BİLE BU PROJEDE VAR

Bütün projeleri sunum eşliğinde anlatan Başkan Yılmaz, bir de futbol sahası ve golf sahası müjdesi verdi. Bolu'da şuanda 400 futbol sahası ve 80 golf sahası yapabilecek alana sahip olduklarını belirten Yılmaz, "İnsanlara söyleyince uçuk geliyor. Şuanda 400 futbol sahası yapabiliriz. Golf de bir turizm sporu olduğuna göre ona da 80 saha yapabiliyoruz. At yaylasına bile futbol sahaları yapılacak diye biliriz. Ne kadar işler yapabileceğimizi siz düşünün. Bunları söyleyince ve dünyada tek olacak deyince algılamada problem yaşıyorlar" ifadelerini kullandı.

ABANT ‘IN ELİMİZDEN ALINMASINA KİMSE RAHATSIZ OLMADI

Başkan Yılmaz, Abant'ı Belediye olarak alacaktık sözünü de almıştık Belediye ye geçtik den sonra Boluspor' a verecektik ama anlam verilmeden elimizden alındı. Özel idareye verildi. Verilmesinin ardından kimse rahatsız olmadı. Boluspor yönetimi olmadı, gazeteciler olmadı,Bolusporlular olmadı kimsede sormadı neden Boluspor'a verilmedi diye” dedi.

SPOR'UN İÇİNDEKİLERİN UMURUNDA DEĞİL

Gerek sporun içinde olanlar, sporu yönetenler gelip sormuyor;Ne oluyor, nerelerde sıkıntı yaşıyoruz diye soran bile yok. Yaptıktan sonra, bitikten sonra şu söyle olsaydı, bu böyle olsaydı diye sadece yorum yapılır. Gelsinler, sorsunlar. Fikir beyan etsinler. Spor turizmi için proje üretsinler.Biz destek verelim ama kimsenin umurunda değil.Bu proje için şimdiye kadar 148 milyon yatırım yapmışız.Bundan sonra kalanlar içinde 143 milyon yatırım yapılacak” diye konuştu. Fahri GÜNDÜZ