Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz eski ve mevcut yönetime sahip çıktı. Boluspor'un Sürep Lige çıkamamasını da başarı olarak kabul ettiğini belirten Başkan Yılmaz, Eğer süper lige çıkarsak çok büyük bir başarıdır. Çıkamazsak da başarısızlık değildir. Bunu herkes bilsin. Onun için bugüne kadar Boluspor yönetiminde olanların hepsinden Allah razı olsun” dedi.
Boluspor'da görev alan yönetici ve başkanları kutlayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz”Ben göreve geldiğimde amatöre doğru düşmeye doğru giden bir Boluspor vardı. O günden bu güne Boluspor'u yöneten arkadaşlarımız hem başkan, yönetim kurulları sayesinde Boluspor süper lige çıkma aşamasında kaç yıldır Play-Off'a yükselmeye gayret ettiyse aynı gayret yine devam ediyor. Demek ki aynı heyecanı sürekli ayakta tutabiliyorlar. Onun için ben Boluspor'daki tüm yöneticileri kutluyorum. Türkiye'de en zor şey sporda yönetici olmak, başkan olmak. Dün yenilseydik Boluspor ile ilgili, yönetimle ilgili söylenecek şeyler farklı olurdu. Yenince durum farklılaşıyor. Beeldiye başkanları 5 yılda seçim yapıyor, milletvekilleri 4 yılda ama Boluspor başkanları her hafta seçimdeler. Onun için de Allah yardımcıları olsun, hem başkanından hem yöneticilerinden. Tabi şehir takımı olması sebebiyle bizim için önemli bir yeri var. Gönül çok şey istiyor ama bazen o istediğiniz şeyi yapamıyorsunuz. Bazen kendi hatanızdan, bazen de elinizde olmayan sebepler var. Önce Bolulu vatandaşlarımız şunu bilsinler ki; Kocaeli Büyükşehir'in Kocaelispor'u nerede? Öyle olunca Boluspor'un başarısının ne kadar önemli olduğunu unutuyoruz ve hep daha fazlasını istediğimiz içinde hep tenkit ediyoruz. Süper lige çıktığımız zaman geriye düşmeyecek şekilde sistemimizi doğru kurmamız lazım. Çünkü Süper Lige çıkar birde borçlanır, birde düşmeye başlarsak toparlanmakta zorlanabiliriz. Onun için sağlam, emin adımlarla gitmek lazım. Eğer süper lige çıkarsak çok büyük bir başarıdır. Çıkamazsak da başarısızlık değildir. Bunu herkes bilsin. Onun için bugüne kadar Boluspor yönetiminde olanların hepsinden Allah razı olsun. En zor şartlarda, en zor günlerde bile bu takımı çok kötü durumlara düşürmeden belli seviyede tutabildiler. Şu andaki yönetimde elinden geldiğince takımı daha iyi noktalar getirmek için gayret ediyor” dedi.

İl Özel İdare tarafından yaptırılarak teslim edilen tesislerinde çok önemli olduğunu belirten Başkan Yılmaz, Öncelikle Boluspor Bolu'nun takımı. Şehir takımı olmasına rağmen de hepimizin göz nuru. Herkesin sevdiği, üstelikte heyecan duyduğu ve İzzet Baysal'ında ehemmiyeti açısından bakıldığında da önemli bir yer işgal eden bir yapı. Burada sadece ben değil, milletvekillerimiz, il genel meclisimiz, belediyemiz, hepimiz Boluspor'a yardımcı olmaya çalıyoruz. Şu anda Boluspor'un çok ciddi bir tesisi oldu. Bu tesisin tamamı İl Özel İdaresi tarafından teslim edildi. Büyük bir faydadır. Eski tesisler artık biraz demode oldu. Belki önümüzdeki günlerde Türkiye'de başarılı olabilme ihtimali olan çocukları buraya taşıyıp, burada onların geçimlerini sağlayıp, okullara da devam etmesini sağlayacak bir altyapıyı oluşturabilir miyiz; asıl heyecanımız bu” ifadelerini kullandı.
Alt yapıdan futbolcu çıkarmamız gerektiğini belirten Başkan Yılmaz, Bir de tabi seyirci baskısı ve şehir baskısı sayesinde Bolu'da yetişmiş kabiliyetli çocukları takıma motive