Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz seçim çalışmasına Paşaköy'de devam etti. Paşaköy'de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Başkan Yılmaz vatandaşlarca ilgi, destek ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Yılmaz konuşmasında seçim çalışmalarını değerlendirerek, Halkımıza layık olmak için seçimden sonrada çalışmalarımız aynı hızla devam edecektir. Ak belediyecilik halkımızın desteğiyle devam edecek” dedi.
Seçim çalışmalarına hızla devam eden Mevcut Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz her mahallede olduğu gibi Paşaköy Mahallesi'nde de vatandaşın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı. Başkanın çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, Mahallemize yapılan çalışmaları görmemek için kör olmak gerekir. Başkanımızdan memnunuz oylarımız üçüncü kez yine başkanımıza” diye konuştular.
2014 yerel seçimlerinde anlımızın akıyla çıkmayı başaracağız
Başkan Yılmaz'da seçim çalışmalarının havalar kadar güzel gittiğini belirterek;” Mahallelere giderek ne yapıp ne yapmadığımızı yerinde görüyoruz. Vatandaşımız çalışmalarımızdan memnun mu? diye baktığımızda fevkalade memnun olduklarını görüyoruz. Vatandaşlar çalışmalarımız neticesinde Bolu'nun köyden şehire döndüğünü birçok kez söylüyorlar. Bu da bizi son derece motive ediyor. Halkımıza layık olmak için seçimden sonrada çalışmalarımız aynı hızla devam edecektir. Ak belediyecilik halkımızın desteğiyle devam edecek. Bolu'nun, Türkiye'nin değil dünyanın en güzel kenti olması için çalışacağız. Seçimde teşkilatlarımız çok yoğun çalışıyor. Çalışmalarımızı daha da artırıp Bolu genelinde hizmetlerimizin devamını sağlamak için 2014 yerel seçimlerinde anlımızın akıyla çıkmayı başaracağız” dedi.