Bolu Belediyesi'nin arkasında yapılan Katlı Otopark'ın altındaki Pazar yerine geçiş tünelinin çalışma yapılan asma katında ufak çaplı çökme yaşandı. Çalışma yapılırken kapalı olan yaya geçişinin asma katında meydana gelen çökmede bir işçi hafif şekilde yaralandı. Başkan Yılmaz, Bazı basın yayın organları olayı yine çarpıtarak ‘Tünel çöktü' şeklinde vererek seçim öncesinde yalanlarına bir yenisini daha eklediler. Malum basın olayı yine yalanlarıyla abartarak servis etti” dedi.
Tünelle alakası olmayan olay çalışan işçilerin bir anlık hatası yüzünden yaşandı. Olayın yaşandığı esnada yaya geçiş tüneli vatandaşlara kapatılmıştı. Vatandaşlar yaya tünelinin diğer bölümünden geçiş yaparak Pazar yerine geçiyordu.
Olay saat 10:30'da meydana geldi. Belediye Meydanı'ndan Pazar Yeri'ne yapılan yaya geçiş tünellerinden birinde yapılan asma kat çalışması nedeniyle çökme meydana geldi. Tünelle alakası olmayan olayda yaya tüneli yayalara çalışma nedeniyle o esnada kapatılmıştı. İşçilerin çalışması yaptığı esnada bir anda asma kat çöktü. Olayda bir işçi hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
ABARTTIKÇA ABARTTILAR
Olay sonrasında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Olay sonrasında bazı gazeteler yine yerel seçim öncesinde bana olan kinlerini yalan ve iftiralarla ortaya koydular. ‘Tünel çöktü' şeklinde haber yayınlayarak insanları paniğe sürüklediler” dedi.