Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın teşekkür ziyeretleri kapsamında ilk durağı Türkiye Yardımsevenler Derneği Bolu Şubesi idi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a yardımlarından dolayı teşekkürlerini ifade eden Türkiye Yardımsevenler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Beysu Türkmen, Sayın Başkanım, her daim yanımızda olduğunuzu bize hissettirdiğiniz için derneğim adına teşekkür ederim. Siz her zaman gönüllere taht kuran bir başkansınız. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum. Dilerim sağlıklı ve mutlu bir ikinci hayat yaşarsınız. Ben burayı artık dernek, ofis gözüyle görmüyorum; burası evimiz. Elbette her zaman burası sizin de eviniz. Size her zaman kapımız açıktır. Böyle şeyler ekip işi, bu ekipte yer almaktan bizler son derece mutluyuz. Her şey için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“EN GÜZEL ŞEY VE TABİ Kİ BİZİM DE AMACIMIZ, HOŞ BİR SADÂ BIRAKABİLMEK”

Ziyarette Türkiye Yardımsevenler Derneği Bolu Şubesi'ne görev süresi boyunca desteklerinden dolayı bir teşekkür konuşması yapan Başkan Yılmaz, Allah sizlerden razı olsun. Belki en büyük güzellik, Bolu'nun seçkin kadınlarının bir araya gelip sıkıntı içerisinde olan insanlara destek olabilmek için hayatlarının bir bölümünü böyle güzel bir şeye vakfetmeleridir. Bizler göreve geldikten sonra şehrimizi geleceğe taşıyacak şekilde bir planlama içerisinde olduk. Biz 25 yıldır Bolu'ya kendimizi adamış bir insanız. Bolu çok özel bir yer. Dünyada 4 mevsimin doyasıya yaşandığı bir il daha yok. Bizim amacımız da Bolu'yu geleceğe taşımak ve bunun için çalışmaktı. En güzel şey ve tabi ki bizim de amacımız, hoş bir sadâ bırakabilmek. Yarın hepimiz göçüp gideceğiz ama yaptığımız şeyler ilelebet devam edecek. Burada en büyük desteği sizler verdiniz. Bizlere bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“BOLU HALKINA HİZMET ETMEYİ BANA SUNULMUŞ BİR NİMET OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Bolu'ya ve Bolu halkına hizmet etmeyi bir nimet olarak adlandıran ve ziyarette bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ise, Bir insanın, bir gencin yetişmesi için çalışmalar yapıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Ben de tabi ki başkanımla meclis üyelerimle çok güzel bir 10 yıl geçirdim. Gerçekten hizmet etmek apayrı bir şey, herkese nasip olmaz. Bana Bolu halkına hizmet etmek, özellikle insanlara değme konusunda, bunun bana sunulmuş bir nimet olduğunu düşünüyorum. Her yaptığımız hayır işinden sonra ben Başkanım'a ‘Allah tuttuğunuzu altın etsin' diye dua ediyorum. Kendisine böyle bir imkanı sağladığı için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“25 YILIMIZI BOLU ŞEHRİNİN GELECEĞİNE ADADIK”

Ziyaretler kapsamında ikinci durağı Türk Kadınlar Birliği Bolu Şubesi olan Başkan Yılmaz kendisini Bolu'nun geleceğine adamış bir insan olduğunu dile getirerek; 10 yıl hazırlık, 15 yıl da icra makamında, 25 yılını Bolu şehrinin geleceğine adamış bir insan olarak ekibimizle beraber müthiş bir gayret içinde olduk. Bu konuda hep Bolu halkının ve sizlerin desteğini gördük. Size de bu desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Türk Kadınlar Birliği Bolu Şubesi Başkanı Aygün Bandakçıoğlu, Sizleri hiçbir zaman unutmayacağız”

Başkan Yılmaz'ın desteğini her daim gördüklerine değinen Türk Kadınlar Birliği Bolu Şubesi Başkanı Aygün Bandakçıoğlu ise; Değerli başkanım, yıllardan beri bize, Türk Kadınlar Birliği'ne göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için yönetim arkadaşlarımın da şahsında size sonsuz teşekkürler ediyoruz. Bizler sizinle birlikte çalışmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağız.” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz'ın gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerine, Belediye Meclis Üyesi Haluk İnceler, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, Tabiatın Kalbi Köroğlu Diyarı Bolu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yaman eşlik etti. Başkan Yılmaz ziyaretleri sonunda Türkiye Yardımsevenler Derneği Bolu Şubesi Başkanı'na ve Türk Kadınlar Derneği Bolu Şubesi Başkanı'na Türk Bayrağı hediye etti. A. Haktan Yamantürk