Beko Ardıhan Mağazası 10 yıldır yılın annesine hediye veriyor. Her yıl olduğu gibi gelenek bu yıl da bozulmadı. Bolu'da yılın Annesi seçilen 4 çocuk annesi Şehri Çatalbaş'a bulaşık makinesi hediye edildi.
Bu yıl Bolu'da yılın annesi 73 doğumlu 4 Çocuk Annesi Şehri Çatalbaş oldu. Çatalbaş'a, Ardıhan Beko Mağazası düzenlenen mütevazi törenle hediyesini verdi.
Törende konuşan Ardıhan Beko Mağazası Sahibi Ahmet Ardıhan; Firmamızın her yıl düzenlediği Yılın Annesi etkinliğinde bu sene belediyemiz tarafından Şehri Hanım yılın annesi seçildi. Bu konuda bize destek veren Beko şirketine teşekkür ediyoruz. İnşallah her sene yine bu etkinliklerimiz devam edecek” dedi.
Beko Bölge Müdürü Cevat İncecik ise şöyle konuştu: Öncelikle başkanımıza teşekkür ederim. Biz yaklaşık şirket olarak 10 yıldır bu etkinliği düzenlemekteyiz. Burada amacımız anneler gibi varlıklarımızı değerlerimize bir günde olsa bir değer katmaktır. Bu bağlamda Bolu'da yılın annesi seçilen Şehri Hanımın ve tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarım. Soma vefat eden tüm şehitlerimize de Allah rahmet eylesin, Allah ailelerine sabırlar versin. Tekrar annemize hayırlı olsun diyorum.
İlk olarak Soma'da yaşanan facianın derin üzüntüsü içinde olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka; Yaklaşık 16-17 saattir derin bir üzüntü içinde ülkemizin Batısından gelecek sevinçli haberleri bekliyoruz. Ancak çalışmalar hala devam etmekte ve millet olarak derin bir üzüntü içindeyiz. Üç günlük milli yas ilan edildiğini biliyorsunuz. Yüce Allah vatanımıza ve milletimize benzer acıları tattırmasın, bir daha yaşatmasın” dedi.
İka yılın annesine verilen hediye ile ilgili olarak ise şöyle konuştu: Beko Genel Müdürümüzün ve Ardıhanlar Mağazacılığın 10 yıldan beri ilimizde yürütmekte olduğu anneler gününe özel bir kutlamam için buradayız. Şehri Hanım bütün annelerimizi temsilen yanımızda. Kendisine Ardıhanlar Mağazacılık tarafından bir anneler günü hediyesi takdim edilecek. Bu vesile ile tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Bölge müdürümüze ve Ahmet Bey'e teşekkür ediyorum.
Yılın Annesi Şehri Çatalbaş
73 doğumlu 4 Çocuk Annesi Şehri Çatalbaş ise eşinin ceza evinde olduğunu dile getirirken duygularına hakim olamadı. Engeli bir çocuğu olan Yılın Annesi Çatalbaş, çok mutlu olduğunu ifade ederek herkese teşekkür etti.