Yılbaşı gecesi süslemek için ağaç kesilmemesi yönünde dikkat çekmek ve ağaç sayısını arttırmak amacıyla İzzet Baysal Caddesi'nde sedir fidan dağıtıldı. Kampanya, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından başlatıldı.

‘Yeni Yıla Fidan Dikerek Girelim' sloganı ile bir kampanya başlatan Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, İzzet Baysal Caddesi'nde açtığı stantta sedir fidanı dağıttı.

İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan bir AVM önün kamyonetle getirilen fidanlar iş merkezine taşındı. Bazı vatandaşlar araçla getirilen fidanları almak istedi. Fidanların bulunduğu stant ağaç dikmenin faydalarını anlatan pankartlarla süslendi. Orman İşletme Müdürü Kemal Yıldız alışveriş merkezine gelen vatandaşlara fidanlardan hediye ederek, yeni yıllarını kutladı.

Vatandaşlara yılbaşı için 3 bin sedir fidanı dağıtacaklarını belirten Kemal Yıldız, "Orman Bölge Müdürlüğümüz tarafından vatandaşların yeni yılda hem ormanlardan ağaç kesilmemesi konusunda bilinç oluşturmak hem de fidan dikmelerini sağlamak için ücretsiz fidan dağıtıyoruz. Gün boyunca açık olacak stantta vatandaşlara fidan hediye edeceğiz" dedi. Haber Merkezi