CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Hakkari'de 3 askerimizin şehit edilmesinin ardından yayınladığı basın açıklamasında Genel Kurmay Başkanının istifasını istedi ve Türk milleti olarak piyangodan çıkıp Genel Kurmay Başkanı olan zatın hemen istifa etmesini bekliyoruz. Azıcık asker onuru ve disiplini var ise silahını teslim etsin ve hakkını veremediği, dolduramadığı o kutsal koltuğu hemen boşaltsın” dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

”Açılım denen büyük ihanet oyununun rehavetindeki Genel Kurmayın torbadan çıkan paşası yüzünden hiçbir güvenlik tedbiri almadan, yanında silahları bile olmadan Hakkâri'ye sivil kıyafetleri ile giden Konyalı, Artvinli ve Bingöllü kuzular profesyonel katiller tarafından başlarından vurularak şehit edildiler. Hakkâri gibi terörün en yoğun yaşandığı bir coğrafyada hiçbir güvenlik tedbiri almadan dolaşmak ancak AÇILIM rehavetindeki gevşekliğin sonucudur. Çocuklarımızın kanları Davutoğlu, Ala, Arınç, Erdoğan başta olmak üzere tüm AKP zihniyetini savunan vatan hainlerinin eline bulaşmıştır. O hain tetiklerde hepsinin parmak izi var! Türk milleti olarak piyangodan çıkıp Genel Kurmay Başkanı olan zatın hemen istifa etmesini bekliyoruz. Azıcık asker onuru ve disiplini var ise silahını teslim etsin ve hakkını veremediği, dolduramadığı o kutsal koltuğu hemen boşaltsın.

Daha ne kadar açılacağız! Türk milleti olarak bebek katili Apo'nun ağzına bakan, iktidar olmuş ancak muktedir olamamış hainlerin, işbirlikçilerin, yetmez ama evetçilerin, yeni Osmanlıcıların, ikinci cumhuriyetçilerin gözü aydın! Eminim ki bu içler acısı manzara karşısında, Bolu'dan kara toprağın bağrına düşen şehitlerimiz de yattıkları kutsal mabetlerinden bakıp neden şehit oldum diye hayıflanmışlardır. Bu büyük tiyatronun baş mimarı bir seçim daha kazanabilsin diye terörist başının kara vicdanına terk edildiler. Biz sıcacık yataklarımızda huzur içinde uyuyabilelim diye yağmur, çamur, kar, boran demeden terörist peşinde koşan Mehmetçiklerimizi terör örgütüne selam durdurdular. Bu ülkenin yurtsever savcılarını, hâkimlerini teröristlerin ayağına gönderdiler. Aziz milletimiz bu sirk çadırının hesabını seçimlerde acı bir şekilde soracaktır. Çanakkale şehitlerinin torunları, Sarıkamış şehitlerinin torunları, Yemen çöllerinde kalanların torunları bu kirli oyunu bozmaya muktedirdir. Ellerindeki yandaş medyayı diledikleri gibi kullansalar da bu millet bu oyunu bozacaktır.

Hiç kimse terörist APO'nun cezasını çekmeden özgür kalmasına asla müsaade etmeyecektir. Hiç kimse bu güzelim memleketin kirli siyasetle bölünmesine asla müsaade etmeyecektir. Hiç kimse Tayyip ERDOĞAN tek seçici BAŞKAN olabilsin diye şehidinin kefenini, bu rezilliğin üstünü örtsünler diye vermeyecektir. Bu tiyatroda rol alan figüranları, bu tiyatroda sahte rol kesenleri buradan açıkça uyarıyorum. CHP'yi ve millet iradesini yok sayarak, siyasi ahlakı ayaklar altına alarak, şehidimin kanı üzerinden teröristlerle pazarlık yaptırmayacağız. Bu kirli ve çok tehlikeli oyunun parçası olmayacağız. Aziz milletimizin de bu oyuna alet edilmesine sessiz kalmayacağız. Ahlaksız planlarınızı her yerde her kese her ortamda anlatacağız. Ateş düşen gariban evlerine binlerce kez baş sağlığı diliyorum, vefakâr halkımıza da sabır diliyorum.”