CHP Bolu İl Binasında düzenlenen basın toplantısında eski Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz'ün, CHP İl Gençlik Kolları Başkan Adaylığını açıklaması öncesinde konuşan Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz genç başkan adayına tavsiyelerde bulunarak, partinin yaşlılarına da bir mesaj gönderdi.

Tahsin Mert Karagöz'ün Gençlik Kolları İl Başkanlığını açıklamasından önce bir açılış konuşması gerçekleştiren CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, genç Başkan adayının, adaylığını açıklayacak olması ile ilgili olarak parti içerisindeki yaşlılara seslenerek, Artık lütfen sol şeridi işgal etmeyin, çekilin kenara, arkadan bir tsunami dalgası gibi gençler gümbür gümbür geliyorlar” dedi. Yıkılmaz'ın bu sözleri İl Başkanı Kazım Karsu'yu hedef alırken, Karsu'nun, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı adaylığını açıklayan Tahsin Mert Karagöz'ün yanında olmaması, salonda bulunmaması gözlerden kaçmadı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Yıkılmaz şu ifadelere yer verdi;

“NE ZAMAN DARA DÜŞERSENİZ ATATÜRK'ÜN BURSA NUTKUNU OKUYUN”
CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, CHP Bolu örgütünün tarihinde bir ilki yaşıyoruz şuanda. Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı olan arkadaşım, Paşaköy'ün yiğit delikanlısı, parti içindeki hedefini bir adım öteye götürmek anlamında bugün sizlerin karşısına büyük bir cesaret örneği göstererek aday olduğunu ilan edecek. Ben her zaman kendi aramızdaki konuşmalarımızda şunu öğütlerim; ne zaman dara düşerseniz Atatürk'ün Bursa nutkunu okuyun, onu kendinize ışık olarak alın, yol göstericiliğinden yararlanın, parti içinde ve normal hayatınızda da o hedefler doğrultusunda işler yapmaya gayret edin diye her zaman telkinde bulunurum.

“YAPMIŞ OLDUKLARI, GELECEKTE YAPACAKLARI İLE İLGİLİ IŞIK VERMİŞTİR”
Bu telkinler sonucunda da Tahsin Mert Karagöz arkadaşımız yanındaki pırıl pırıl arkadaşlarıyla birlikte CHP tarihinde bir ilki gerçekleştirerek İl Gençlik Kolları Başkan adaylığını açıklayacak. Ben bu çıktığı yolda sevgili kardeşime, arkadaşlarıyla birlikte başarılar diliyorum. Başarı ile ilgili bir endişeleri olacağını hiç düşünmüyorum. Yapmış oldukları, gelecekte yapacakları ile ilgili ışık vermiştir, örnek olmuştur ve bu anlamda CHP örgütünde öteden beri şikayet edilen gençliğimiz nerede diyen belli bir yaşın üstündeki partililerimize de yöneticilerimize de bu anlamda çok ciddi, açık ve net bir mesaj vermektedir.

“ARTIK LÜTFEN SOL ŞERİDİ İŞGAL ETMEYİN”
Gençlerimizin mesajı şudur; artık lütfen sol şeridi işgal etmeyin, çekilin kenara, arkadan bir tsunami dalgası gibi gençler gümbür gümbür geliyorlar. Sadece bu gençlerimize iyi tecrübelerinizle örnek olunuz. CHP Bolu örgütünün bu kısa dönemde yaşadığı şeylerin gençlerin üzerinde kötü bir örnek teşkil etmesini istemiyorum, sakın bunları örnek almasınlar. Kendilerinin önündeki rol model Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'tür. Kendileri de şimdi Gençlik Kolları İl Başkanlığına aday olarak rol model olma anlamında bir taahhütte bulunuyorlar. Ben onların CHP terbiyesiyle, Atatürk devrimleriyle bugüne değin üzerine koya koya geldikleri siyasi yaşamlarını daha da büyüterek rol model anlamında ciddi örnek olmalarını istiyorum. Çıktığı bu yolda arkadaşımın çağırsa da çağırmasa da her zaman yanındayım ve başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” Emrah ÖGET