CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz'dan, partide basın toplantısı düzenleyen eski başkanlara çok sert yanıt geldi.

CHP'de parti içi yaşanan kavgaların ardı arkası kesilmezken, son olarak Seben İlçe Kongresi'nde İl Başkanı Kazım Karsu ile Milletvekili Tanju Özcan atışında eski başkanlar düğmeye bastı. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen 9 eski başkan, önce kavganın bitmesi çağrısında bulunurken, sonra da Tanju Özcan'ı sert dille eleştirdiler. Başkanların bu açıklamasından sonra Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, sosyal medyadan zehir zemberek sözler sarf etti.

"HOBBAAA!!!"

Facebook'taki sayfasından başkanların açıklaması sonrası cevap hakkı doğduğunu belirten Yıkılmaz, "Doğal olarak cevap hakkı doğdu! Bal yapmayan arı kovanına soktuğum çomak ciddi rahatsız etmiş! Gençlere gıpta ettim. İki Bira içen bir tweet atıyorsa! Bir duble Rakı kaç tıklama eder? Ya şömine karşısında soldan soldan yudumlanan iki kadeh beyaz Türk şarabı kaç like eder? Sabahlar olmasın! Hobbaaa!!!" yazdı.

"SALON KİRAYA VERİLECEKTİR"

Her hafta farklı grupların basın açıklaması yaptığı İl Başkanlığı'ndaki toplantı salonu için de şok iddiada bulunan Yıkılmaz, "Partimizin toplantı salonu uygun fiyattan düğün, nişan, kına geceleri, conconlar arası polemik günleri düzenlemek, eteğindeki taşları dökme toplantıları yapmak, yıllardır biriktirdiğiniz zehiri doğal ortamında kusma yarışmaları düzenlemek için, lokallerden, kumardan, afyonlu masalardan arta kalan boş zamanlarını değerlendirecek emeklilerimize kiraya verilecektir..." dedi. Özgür Bolu