Bolu'da harabe bir evde kanser eşiyle birlikte yaşam mücadelesi veren 3 çocuk babası Yetiş Karabel, çocuklarına hem annelik hem babalık yapmaya çalışıyor.

Haber; Sadiye DURA

Üç çocuğu okula giden, eşiyle ilgilenmesi gerektiği için çalışamadığını ifade eden Yetiş Karabel, Eşim hasta, çocuklarım okuyor, hem analık hem babalık yapmaya çalışıyorum. Eşimin ilaç masraflarını karşılayamıyorum. Yardımcı olmak isteyenler bana ev buluyorlar, ancak ben yapılan yardımlarla ev kirasını 1-2 ay ancak ödeyebilirim. Şimdi oturduğum evin ev sahibi vefat etti. Kızı Almanya'da, yılda ne kadar biriktirebilirsem o kadar para veriyorum bu ev için. Bu yüzden başka bir eve gitmek istemiyorum. Üç çocuğum var, ister istemez ses yaparlar, komşular rahatsız olur, soba yaktırmazlar. Ev sahiplerinden çekiniyorum, vatandaş bir gün yardım eder iki gün yardım eder” dedi.

Eşi rahim kanseri olan ve üç çocuğuyla birlikte harabe bir evde yaşam mücadelesi veren Yetiş Karabel, yürek burkuyor. Gıdadan, giyeceğe en çokta nakde ihtiyacı olan ailenin en azından eşinin ilaç masraflarının düzenli bir şekilde karşılanması ve evinin tadilat edilmesi gerekiyor. Çocukları henüz küçük olan ve yaşadıkları zorluklar gözlerine yansıyan muhtaç aile hayırsever vatandaşlardan ve Devlet'ten yardım bekliyor. Muhtaç aile Bolu Galericiler Sitesi Ahmet Oto Galeri Karşısındaki harabe evde yaşıyor. Tüm zorluklar içerisinde yaşam mücadelesi veren baba Yetiş Karabel'in telefon numarası: 0538 853 6716 (Lütfen Duyarsız Kalmayalım)