Bolu İnsan Hakları Hizmet Derneği yetimlere sahip çıkmaya devam ediyor. Derneğin hanımlar komisyonu yetimlere destek olmak için gece düzenliyor.
Bolu İnsan Hakları Hizmet Derneği(BOLU İHH) yurtiçi ve yurtdışında yaşayan ve savaşlar başta olmak üzere birçok nedenle yetim kalmış çocuklara sahip çıkabilmek, onların gündelik hayatlarına sağlık bir şekilde devam edebilmelerini sağlamak için çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.
Bu çalışmalar kapsamında Bolu'da bulunan yetimler içinde Derneğin hanımlar komisyonu bir gece düzenledi. Gecenin geliri tamamen Bolu İHH'nın baktığı yetimlere harcanacak. 6 Mayıs'ta Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mavi Salon'da saat 19.00'da düzenlenecek gecede internet fenomeni Hakim Türkmen stand-up gösterisi yapacak. Grup Yansımalar da katılan yardımseverlere tasavvuf müziği dinletisi sunacak.
Bolu İHH Hanımlar Komisyonu Başkanı Seyhan Açıkgöz, Bolu'da yetimlere yönelik yapılan çalışmaları anlattı. Seyhan Açıkgöz, Bolu'da İHH olarak 33 yetimimize bakıyoruz. Ayrıca 13 sponsorumuz var. Ancak yardım edeceğimiz yetim sayımızı 100'e çıkartmak istiyoruz. Bu sayıda yetimimize bakabilmek için de ekonomik olarak desteğe ihtiyacımız oluyor” dedi. Yetimlere destek gecesi olarak bir gece düzenlediklerini dile getiren Seyhan Açıkgöz; Yetimlerimize sahip çıkabilmemiz için, 6 Mayıs'ta Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mavi Salon'da geliri tamamen yetimlerimize kalacak şekilde bir gece gerçekleştireceğiz. Bütün halkımızı bekleriz” dedi.