Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Köroğlu Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından ‘Yeşilçam Türküleri' adında bir konser düzenlendi. Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirilen konserde seslendirilen türküler dinleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Köroğlu Türk Halk Müziği Topluluğu, eski Türk Filmlerinde yer alan türkülerden derlenen ‘Yeşilçam Türküleri' adında bir konser gerçekleştirdi. Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ve eşi, Vali Yardımcıları Ömer Eru ve Mustafa Kemal Keskin, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birbirinden güzel otuza yakın türkünün seslendirildiği konserden sonra Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, koroya sponsor olan iş adamı Orhan Uçar'a teşekkür plaketi takdim etti. Koro Şefi Tahsin Arslan'ın plaketini ise Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu verdi.

Vatandaşlar konserin sonunda Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nın bir sürprizi ile karşılaştı. Sahnede yaptığı konuşmada öncelikle Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu'na teşekkür eden Zahteroğulları, daha sonra ‘Benim sesim çok iyi değil ne şarkı ne de türkü söyleyemem. Fakat sizler için bir şiir okuyabilirim” dedi. Konuşmasının ardından Vali Zahteroğulları'nın okuduğu, Bekir Sıtkı Erdoğan'ın Hancı şiiri vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.