Yeşilay Kocaeli Şubesi Gençlik ve Spor Bakanlığının bir projesi olan Seyyah kapsamında 45 kız ve 45 erkek Yeşilaycı genci geziye götürdü.
SEYYAH (Bizim iller) projesinde gezilere katılan gençler geziler hakkında yaptıkları değerlendirmelerde Öncelikle böyle bir imkânı bizi sağlayan Devletimize Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bize aracı olan Yeşilay Kocaeli Şubesi yöneticilerine Enver Şahin ve Bilal Başkonuş'a, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'a ve Gençlik Merkezi Müdürü Ömer Ataç'a teşekkür ediyoruz. Geziler sayesinde Bursa ve Bolu'ya gittik oradaki tarihi mekânları gezdik ve tarihimiz hakkında bilgi sahibi olduk ve Yeşilaycı olmamız bize bu geziye katılma fırsatı verdi” dediler.
Gençlik Merkezi Müdürü Ömer Ataç yaptığı açıklamada, Proje kapsamında ilimize verilen kontenjanı doldurduk ancak gençlerimizden gelen yoğun ilgi ve isteği bakanlığımız yetkililerine ilettik onlarda sağ olsunlar gençlerimizi kırmayarak ilimize ek kontenjan verdiler. Projemiz bütün hızıyla sürecek, Yeşilaycı Gençleri gezdirmek bizler için bir onurdur” dedi.