Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Mihriban Yerlikaya, İl Kadın Kolları üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarına Sağlık Mahallesinde devam etti.

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Mihriban Yerlikaya, Sağlık mahallesinde esnafları ve evleri ziyaret ederek vatandaşlardan 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

Seçime 3 gün kala Bolu'da dengelerin tamamen değiştiğini vurgulayan MHP Milletvekili adayı Yerlikaya, Ak Parti ne kadar manipülosyan yaparsa yapsın artık vatandaşlarımız kararını vermiş durumdadır. Bugün Ak Partiyi ilimizde sürekli 1 inci parti durumuna getiren Sağlık Mahallesi dahi artık bu desteği vermeyeceğini söylüyor ve Ak Parti'den şikayet ediyorsa artık bu iş bitmiş demektir” dedi.

“BU YARDIMLAR AK PARTİ TARAFINDAN YAPLMIYOR”

Vatandaşlarımızın Ak Partili siyasetçiler tarafından aldatılmaya çalışıldığını söyleyen Mihriban Yerlikaya; İnsanlara biz iktidar olmazsak tüm yardımlar kesilir. İhtiyaç sahipleri kömür ve gıda yardımı alamaz diyorlar. Vatandaşlarımız şunu bilsin ki bu yardımlar Ak Parti tarafından yapılmıyor. Bu yardımları yapan devlettir. Devlet ihtiyaç sahibi vatandaşlarına her zaman yardımda bulunur. Ak Partide olsa, CHP'de olsa, MHP'de olsa bu yardımlar devam edecektir. Ak Parti giderse fark olarak, yolsuzluklar bitecektir. Bunlar iktidara geldiklerinde yolsuzlukla mücadele edeceğiz diye geldiler ama en büyük yolsuzlukları kendileri yaptılar. Bunlar yoksullukla mücadele edeceğiz diye geldiler, ülkemizin her tarafında yoksulluklar oluşturdular. Adil olma sözü vererek geldiler ama Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük adaletsizlikleri bunları bunların zamanında oldu. Artık bu düzene son verme zamanı gelmiştir. Ben Sağlık Mahallesi seçmeninin bunun cevabını en iyi şekilde vereceğine inanıyorum” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi