Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Mihriban Yerlikaya, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Kendirci ve çok sayıda partili seçim çalışmaları Göynük ilçesinde devam etti.

Göynük'te Pazar esnafını ve köyleri ziyaret ederek destek isteyen MHP Milletvekili adayı Mihriban Yerlikaya, hatırını sorduğu bir vatandaştan aldığı; ‘Ne yapalım kızım biz çalışıyoruz, Ak Partili çalıyor' cevap üzerine; ‘İşte vatandaşlarımız tüm durumun farkında, Ak Partililerin aldatmalarına inanmıyorlar artık. Ak Partinin, ‘Onlar konuşur Ak Parti yapar' sloganının gerçeğini bulmuşlar. Vatandaşlarımız artık; ‘Biz çalışırız Ak Parti çalar' diyor.' ifadelerine yer verdi.

“BUNU NE İSLAM NEDE TÜRK AHLAKI KABUL EDER”

Ak Parti döneminde cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluklarının yapıldığını belirten Yerlikaya, Türkiye Cumhuriyeti tarih boyunca böyle bir yolsuzlukla karşılaşmamıştır. Şimdi bazı vatandaşlarımız diyor ki; ‘Olsun çalıyorlar ama çalışıyorlar da.' Biz Müslüman'a böyle bir düşünce yakışmaz. Hem İslam ahlakı hem de Türk ahlakı çalanın yanında olmayı yasaklar. Çok net söylüyorum. Yolsuzluğun ve rüşvetin önünü kapatın ülkemiz dünyanın en iyi 10 ekonomisinden biri olur. Bunu Ak Partinin yolsuzluk yaparak başarma ihtimali yoktur. İnşallah 1 Kasım'da MHP iktidarıyla birlikte bütün yolsuzluklar son bulacaktır. Devletin parası yandaşların ve iktidar erklerinin cebine değil, yatırımlarla halkın cebine girecektir” dedi.

BU SEVGİNİN SANDIĞA YANSIMASINA ENGEL OLAMAYACAKLAR

Göynük'te gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yerlikaya; 7 Haziran seçimlerinin aksine Göynük'te çok farklı bir hava sezdim. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Göynük'te de MHP'ye karşı olan ilgi fazlasıyla artmış durumda. Bu sevginin ve ilginin sandığa yansımasına kimse engel olamayacaktır. Bolu 2 Kasım sabahına çok farklı uyanacak ve Ankara'da MHP Milletvekili ile temsil edilmenin mutluluğunu yaşayacaktır” cümlelerini kullandı. Haber Merkezi