Milliyetçi, Hareket Partisi (MHP) seçim çalışmalarına Gölyüzü Mahallesinde devam etti. Mhp Milletvekili adayı Mihriban Yerlikaya yaptığı açıklamada, ‘13 yıl boyunca Bolu'ya hiçbir şey yapmayan iktidar sadece kendi zenginlerini oluşturdu' dedi.

Milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Yerlikaya ile birlikte çok sayıda partilinin karıldığı seçim çalışmalarında MHP'li Milletvekili adayları seçim beyannamelerini anlatarak vatandaşlardan 1 Kasım seçimleri için destek istediler.

ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUP SANDIĞA GİDİN

MHP Milletvekili adayı Şükrü Gülez yaptığı açıklamada; Artık seçimin son haftasına girmiş bulunuyoruz. Her fırsatta söylediğimiz gibi bu seçimlerde kişisel menfaatler doğrultusunda hareket edemeyiz. Söz konusu vatanın bütünlüğü ve birliği ise vatandaşlarımızın da bu güzergahta düşünüp kararlarını vermesi gerekir. Görünen o ki, 1 Kasım seçimlerinden sonrada ülkemizi bir koalisyon hükümeti bekliyor. MHP bu koalisyon hükümetine ne kadar güçlü girerse, ülkemizin geleceği açısından o kadar hayırlı olur. Türkiye Cumhuriyetinin geleceği MHP'nin Mecliste ki gücüyle doğru orantılıdır. Bunun için tüm vatandaşlarımızdan isteğimiz, kişisel beklentiler için değil, ellerini vicdanlarına koyarak, ülkenin geleceği için oy kullanmalarıdır” dedi.

İZZET BAYSAL OLMASA BOLU'DA OLMAZ

İlimizin tek kadın Milletvekili adayı MHP'li Mihriban Yerlikaya ise yaptığı açıklamada; Bunların 13 yıllık iktidarlığı döneminde Bolu'ya bir bakın. İlimizin den İzzet Baysal'ı çekip aldığınızda geri hiçbir şey kalmıyor. Okul desen İzzet Baysal Vakfı yapmış, hastane desen yine İzzet Baysal, Yurt desen yine İzzet Baysal… Bunlar yol yaptık diyorlar, 13 yıl geçti, Bolu- Mudurnu, Mudurnu-Göynük yolu hala yapılacak. Adalet Sarayı dediler 13 yıldır hala yapılacak. İlimiz 13 yıldır hiçbir teşvikten yararlanamadı. Sanayi dediler olmadı, turizm dediler olmadı, tarım dediler yine olmadı. İlimize gelen yatırımcıları, yok bizdendir, yok bizden değildir, kişisel rant tartışmalarıyla kovdular. Bolu hala köy kent hüviyetinde yaşayıp gidiyor. Ama bunun yanında kendi zenginlerini oluşturdular. 13 yıl önce işyerinin kirasını ödeyemeyenler şimdi yazlık alıyor, kışlık alıyor, son model araçlarla Bolu caddelerinde dolaşıyorlar. Artık bunlara bir son verelim” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi