Veteranlar Turnuvası B Grubu maçları salı akşamı oynanandı. Günün son maçında Çelikpençe ile Cemil Usta Yapı karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmada her iki takımda buldukları 1'er golle sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.
Bu sene 9'uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası B Grubu maçları Salı akşamı oynanan maçlarla devam etti. Günün son maçında Çelikpençe ile Cemil Usta Yapı karşı karşıya geldi. Her iki takımda maça kontrollü başlarken, Cemil Usta Yapı rakibine oranla biraz daha hızlı başlayan taraf idi. Maçın ilk dakikaları orta saha mücadelesi ile geçilirken, ilk gol Cemil Usta Yapı'dan geldi. Rakibine baskı kurmaya çalışan ve girdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan Cemil Usta Yapı maçın 25'inci dakikasında bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golden ilk 30 dakikanın skorunu belirledi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda maç başında olduğu gibi kontrollü başladı. 1-0'ın verdiği avantajla ikinci gol için rakip kaleye yüklenmeye devam eden Cemil Usta Yapı, defansta verdiği pozisyonlarda kaleci Çelikpençe takımına gol izni vermedi. Tüm hatlarıyla gol için Cemil Usta Yapı kalesine yüklenen Çelikpençe aradığı golü buldu ve bu gol skoru denge getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca her iki takımda karşılıklı bulduğu 1'er golle 60 dakika sonunda sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.