Boluspor, PTT 1'inci ligin 20'inci haftasında kendi sahasında Karadeniz temsilcisi Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Üç haftadır üst üste galip gelen ve büyük bir çıkış yakalayan her iki takım da gol yollarında başarılı olamayınca soyunma odasına 0-0 gitti. İkinci yarıda ağır bir sahada mücadele eden her iki takımda gol bulamayınca, karşılaşma golsüz sonuçlandı. Soğuk bir havada oynanan karşılaşmada geçmiş haftalara nazaran seyirci sayısında biraz artış olsa da rakip takım Samsunspor'dan yaklaşık 300 kadar taraftar karşılaşmayı takip etti.

Boluspor Samsunspor karşısında Erdi Yokuşlu, Deniz Aslan, Marc Kibong Mbamba, Nurettin Kayaoğlu, Luız Henrıque De Souza Santos, Emre Kılınç, Aleksandar Prijovic, İsmail Haktan Odabaşı, İshak Çakmak, Bilal Gülden, Serkan Yalçın onbiri ile yer aldı.

Karşılaşmaya Samsunspor başladı. İlk dakikalarda Boluspor önde basarak rakibinin çıkmasına izin vermezken, özellikle kanatlardan pozisyon aradı. Boluspor en etkili atağını 11'inci dakikada Kibong'un araya attığı pasla Aleksandar Prijovic ceza sahasına kadar girdi. Topun gelişline direk sert vuran Aleksandar Prijovic'in şutu az farkla auta çıktı. Boluspor 18'inci dakikada sağdan geliştirdiği atakta Emre Kılınç içeri mükemmel bir orta yaparken, İsmail Haktan topa vuramayınca Boluspor mutlak bir golden oldu. Samsunspor adına en etkili atak ise karşılaşmanın 25'inci dakikasında geldi. Orta alanda kazanılan topu Boluspor ceza sahasına kadar gelen Samsunspor korner atağı kazandı. Pozisyonun devamında içeri yapılan ortada Boluspor topu güçlükle çıkartırken, kale çizgisi önünden defans topu uzaklaştırdı. Bu pozisyonun devamında orta alanda Kibong'a çarpan top önünde kalırken 3'e 2 yakalayan Boluspor, İsmail, Prijovic ve Kibong üçlüsüyle Samsunspor ceza alanına kadar ilerlerken içeri yapılan orta öncesi İsmail yerde kalınca mutlak bir pozisyonu Boluspor değerlendiremedi. Boluspor sağ açıktan kazandığı topta Emre Kılınç içeri sert bir orta yaparken, topu önünde bulan İsmail Haktan Odabaşı topun gelişine sert vurdu ancak top az farkla auta çıktı. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya Boluspor başladı. İlk yarıda olduğu gibi etkili başlayan Boluspor ikinci yarın ilk tehlikeli atağını ceza sahası dışından Deniz ile kaleye gönderdiği sert şutla buldu. 53'üncü dakikada Emre Kılınç ceza sahası dışından sert vururken, herkesin gol diye beklediği anda top az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın 60'ıncı dakikasında 5 dakika elektrik kesintisi nedeni ile oyun durdu. Boluspor ilk oyuncu değişikliğini 65'inci dakikada İsmail Haktan Odabaşı, Murat Gürbüzerol değişikliği ile gerçekleştirdi. Orta alanda kazanılan toplu Aleksandar önünde buldu. Korner çizgisine kadar inen Prijovic içeri ortaladı ancak top defanstan kornere çıktı. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini 80'inci dakikada Aleksandar Prijovic, Kenan Şahin değişikliği ile yaptı. Maç başında başlayan yağmur nedeni ile ağır bir sahada mücadele eden her iki ekipte yorgunluk gözlenirken, pozisyon bulmakta güçlük çektiler. Boluspor'da Kibong rakibine yaptığı hareket sonucun ikinci sarı kartı görerek orta hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu kart sonrası 10 kişi kalan Boluspor son oyuncu değişikliğini Emre Kılınç'ı oyun dışına alırken, Serkan Şirin oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın sonuna orta hakem Alper Ulusoy 7 dakika uzatma verirken, geride kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca taraflar 1'er puanı paylaştı. Boluspor puanını 27'ye çıkartırken, konuk ekip Samsunspor 30 puanla haftayı tamamladı.