Erkekler Bölgesel Basketbol ligi 4. grupta liderliğini sürdüren Boluspor basketbol takımımız grubun 10. haftasında deplasmanda Yenişehirspor Basketbol takımı ile karşılaştı.Rakibi karşısında maç boyunca etkili oyun ortaya koyan ekibimiz karşılaşmadan 47-83 galip ayrılan taraf oldu.
Karşılaşmanın ilk yarısı takımımızın 21-35 üstünlüğü ile tamamlandı. Üçüncü ve son periyotlarda rakibine üstünlüğünü iyice hissettiren ekibimiz karşılaşmadan 47-83 galibiyet ile ayrılan taraf olurken 4. grupta liderliğini devam ettirdi.
Boluspor: Erhan, Levent Altan, Serkan, Ferit, Ramazan, Kağan, Yunus Emre, Burak, Çağdaş, Cahit, Mehmet Şen, Ufuk
Başkanımız Abdullah Abat, Basketbol takımımız bölgesel ligde oynadığı son deplasman maçını da galibiyet ile kapattı. Üçüncü lige lider olarak çıkmayı büyük ölçüde garantiledik. Teknik kadro ve oyuncularımızın çalışma temposundan ve alınan maç sonuçlarından son derece memnunuz. Başarılı sonuçlarımızın devam edeceğine inanıyorum Teknik kadro ve oyuncularımızı kutluyorum ve karşılaşma boyunca takımımızı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bu galibiyet Boluspor camiasına hayırlı olsun” dedi.