Yurt içinde ve yurt dışında Arnavutluk, Polonya, Litvanya, Moldova gibi birçok okulun ortak olarak yer aldığı bu proje ile İngilizce öğrenme sürecinde öğrencilerin öğrenirken eğlenmesi hedeflenirken, öğrenciler kendi oyunlarını tasarlayarak bu oyunları ek öğrenme materyali olarak kullanıldı.

Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Oyunlar oynanırken video kaydına alınıp, karekodları oluşturularak daha sonra kodlardan bağlanarak kolayca izlenme imkanı sağlanmıştır. Proje ortaklarından İstanbul'da bir okul ile Ocak ayı etkinliğinde yeni yıl kartları hazırlanarak gönderilmiş, aynı şekilde o okuldan da yeni yıl tebrik kartı alınmıştır.

Proje için okul afişi ‘postermywall' programı üzerinden hazırlanarak ‘tagul' üzerinden kelime bulutu çalışmaları yapılmıştır. Bolu e-Twinning Çalıştayı'nda okulumuzun standı İl Milli Eğitim Müdürü SYasin Tepe tarafından da ziyaret edilmiştir.

Projeyi hazırlayan ve katkı sunan Okul Müdürü Nizami Özalp, öğretmen Burcu İlhan İrge ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devam etmesini diliyoruz” ifadelerine yer verdiler. Geredemedyatakip