Türkiye Aşçılar Federasyonu(TAFED) tarafından Antalya Expo Center'de 5'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Kep Yarışmasında, Yeniçağa Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 85 ekibin katıldığı Turizm Otelcilik Okulları kategorisinde Türkiye Birincisi oldu. Yarışmaya Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölye Şefi Niyazi Erkan Yıldırım'ın hazırladığı Muhsin Vural, Ömer Çağrı Özevin ve Yavuz Navruz isimli öğrencilerle katılan Yeniçağa Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 3'üncü kez katıldığı yarışmadan bu yılda Altın Kepi” alarak döndü.
Okul Müdürü Zafer Yurtsever yaptığı açıklamada; Öncelikle öğretmen ve öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. 2011 yılından itibaren katılmaya başladığımız bu türlü yarışmalarda öğretmen ve öğrencilerimiz Yeniçağımızı ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmektedirler. 3 yıl gibi kısa bir sürede, 2011 Antalya Altın Kep Yarışmasında Türkiye Birinciliği, Chef Star Türkiye İkinciliği, İstanbul Gastronomy yarışmasında 5 Merit, 2012 yılında Antalya Altın Kep Yarışması Türkiye Üçüncülüğü, Chef Star yarışmasında Ana Yemekte Türkiye Birinciliği, Tatlıda Türkiye İkinciliği, İstanbul Gastronomy yarışmasında 9 Bronz Madalya ve son olarak 2013 yılında 5.si düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Kep Yarışmasında Türkiye Birinciliği kazandık. Ayrıca bu kazanılan başarılarda, her zaman yanımızda olan ve bizleri destekleyen Yeniçağa Kaymakamı Sayın Barış Aktan ve Yeniçağa Belediye Başkanı Sayın Ahmet Kızıltan'a teşekkür ederim” dedi.
Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan'da konu ilgili olarak yaptığı açıklamada;” Uluslararası Antalya Altın Kep Yarışmasındaki başarıları ve ilçemizin adını en iyi şekilde duyurdukları için Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerini tebrik ediyorum. Yeniçağa Belediyesi olarak bu türlü organizasyonlarda ve her konuda eğitim kurumlarımıza desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.