Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grupta bu yıl Bolu'yu temsil edecek olan Yeniçağaspor, yarın oynanacak Kocaalispor maçı öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.

Bolu Amatör Ligini geçtiğimiz sezonuşampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselen Yeniçağaspor, 20 Eylül'de oynayacağı Körfez temsilcisi Kocaalispor maçı öncesi moral yemeği düzenledi. Şampiyon olan takımdan 4 oyuncu ile yola devam eden ve 2'si yabancı olmak üzere toplam 16 transfer yaparak yeni sezona iddialı bir takım merhaba diyen Yeniçağa temsilcisininKalıcı Konutlar Bulvarında faaliyet gösteren bir restoranda gerçekleşen yemeğine; Kulüp Başkan İsmail Biçer, Teknik Direktör Aydın Evren Akbaş, Kulüp yöneticileri, futbolcularkatıldı. AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun ile Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar'da ligin ilk maçı öncesi Yeniçağa ekibini yalnız bırakmadı.

“BU YIL BAŞARILARINA YENİLERİNİ EKLEYECEKTİR”

Yeniçağaspor Kulüp Başkanı İsmailBiçer, yemekte yaptığı konuşmadaBAL Liginde kalıcı olmak istediklerini belirtti. Ganalı GuyguyLema, Malili Süleyman ve de birçok tecrübeli yerli isimle anlaşarak iddialı bir takım kurduklarını söyleyen Biçer, BAL Ligindeki ilk senemizde iddialı bir takım kurarak Bolu'muzu en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Elde ettiğimiz hiçbir başarı tesadüf değildir. Geçen sezon oluşturduğumuz güzel bir birliktelik sonucunda takımımızı BAL Ligine taşıyarak başarıya ulaştık. Bu sene de aynı şekilde mevcut birlikteliğimizi koruyarak bu başarımızın devamını sağlamak için mücadele edeceğiz. İnanıyoruz ki; Yeniçağaspor, futbolcusuyla, yöneticisiyle ve Yeniçağalı halkıyla bir bütün olacak ve bu yıl başarılarına yenilerini ekleyecektir. Ben tüm futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

“BAŞARIYA İNANMAMIZ LAZIM”

Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar ise, sezon öncesi futbolcu ve yöneticilere birlik ve beraberlik mesajları verdi. Maddi ve manevi desteğe hazır olduğun belirten Çağlar, Bizler, Futbolcusuyla, yöneticisiyle, Belediye Başkanı ve halkıyla bir takımız. Bu takımın çok iyi çalışması ve organize olması lazım. En önemlisi de başarıya inanmamız lazım. Ben bu başarıyı yakalayacağımızı şuan gözlerinizden anlıyorum. Bunu yapabilecek, Bolu'muzu en iyi şekilde temsil edebilecek kapasitede olduğunuzu görüyorum. Bizlerde gücümüzün yettiği kadar her zaman sizlerin yanınızda olacağız. Maddi manevi desteğimizi esirgemeyeceğiz” dedi. Haber Merkezi