Her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi planlanan ve TFF Bölgesel Amatör Ligi takımların yer alacağı Düzcesportif Cup 2015 turnuvası için geri sayım başladı. Turnuvada ilimizi Yeniçağaspor temsil edecek

İHA

BAL ligi takımlarından olan 4 takımın mücadele edeceği turnuva 27 Ağustos - 31 Ağustos 2015 tarihleri arasında Akçakoca İlçe Stadında düzenlenecek.

Bu sezon ilk kez bu denli bir turnuvanın Düzce'de yapılacak olması heyecana yol açarken, her yıl bu organizasyonun devam ettirilmesi planlanıyor. Yakın illerden seçilen takımlardan ve Düzce'nin BAL Ligi takımlarından olan Akçakocaspor, Zonguldak temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor, Sakarya temsilcisi Serdivanspor ve Bolu temsilcisi Yeniçağspor turnuvaya dahil edildi. Gelecek yıllarda yapılacak olan turnuvadaki takım sayısının arttırılması planlanıyor.

Düzenlenecek olan Düzcesportif Cup 2015'te ilk maçlar 27 Ağustos perşembe günü saat 15:30'da başlayacak. Turnuvada günde çift müsabaka oynanacak ve ikinci müsabaka ise saat 18:00'de başlayacak. Bir gün ara ile müsabakalara devam edilecek ve gruplarda puan usulü yarışılacak.

GRUPTA İLK SIRAYI ALAN TAKIM KUPANIN SAHİBİ OLACAK

Turnuvaya katılan tüm takımlar, Akçakoca'da yapılacak olan turnuvanın detaylarını konuşmak için Akçakoca'da faaliyet gösteren bir restaurantta düzenlenen kahvaltıda buluştular. Yapılan istişare toplantısında tüm detaylar konuşulurken fikstür çekimi de gerçekleşti.

Buna göre 27 Ağustos 2015 15:30'da Karadeniz Ereğli Belediye - Yeniçağspor, 27 Ağustos 2015 18:00'de Akçakocaspor - Serdivanspor, 29 Ağustos 2015 15:30'da Akçakocaspor - Karadeniz Ereğli Belediye, 29 Ağustos 2015 18:00'de Serdivanspor - Yeniçağspor, 31 Ağustos 2015 15:30'da Akçakocaspor - Yeniçağspor, 31 Ağustos 2015 18:00'de Karadeniz Ereğli Belediye - Serdivanspor.

Düzcesportif Cup 2015 Organizatörü Emrah Tuzcu Düzce'de her zaman ilklere imza atıyoruz. Yeni bir organizasyon ile resmi bir turnuva yapmak istedik. Yaptığımız bu turnuva ile yanı başımızda bulunan ve futbol kulüplerinin gözde mekanları olan tesislerde kamp yapmaları bize bu turnuvayı düzenlememize vesile oldu. Antalya'da ve diğer illerde düzenlenen turnuvalar gibi bizlerde Düzce'de bir turnuva yapılsın istedik. Bunun için ilk adımı attık ve BAL Ligi takımlarımızı bu turnuvanın yapılmasını kararlaştırdık. Bu nedenle yapılmak istenilen takımlarımızın yeni sezon öncesinde birbirlerini tartmaları ve eksiklerini görmelerini sağlamaktır. Oynanacak olan bu müsabakalar ile lige hazır hale gelecekler. Umarız kazasız belasız ve faydalı bir turnuva olur” dedi.