Bolu Amatör Liginde ilk hafta geride kalırken, iki iddialı takımın karşılaşmasında Yeniçağaspor evinde Özel İdare Köroğluspor'u konuk etti. Bol gollü ve bol pozisyonlu geçen maçı ev sahibi takım Yeniçağaspor 3-2 kazanarak lige üç puanla başladı.

Bolu Amatör Liginde ilk haftanın en önemli maçında Yeniçağaspor kendi evinde Özel İdare Köroğluspor'u konuk etti. Karşılaşmaya iki takımda istekli başlarken, 7 dakikada bir yan top organizasyonunda savunmadan çıkan Ertan'ın kafa golüyle Özel İdare Köroğluspor deplasmanda 1-0 öne geçti. Golden sonra rakip sahayı abluka altına alan ev sahibi takım Yeniçağaspor dakikalar 17'yi gösterirken, Ali Kemal'in attığı golle eşitliği yakaladı. Eşitlik golünden sonra da ataklarına hız kesmeden devam eden Yeniçağaspor ilk golden sadece 5 dakika sonra Ali'nin sol çaprazdan muhteşem şutunda golü buldu ve 2-1 öne geçti. Bu golden sonra iki takımda etkili olmaya çalışsa da ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

ÖZEL İDARE'NİN ÇABASI YETMEDİ

İkinci yarıya iki ekipte kontrollü başlarken, 49. dakikada sağdan içeri giren Suat'ın harika şutuyla Yeniçağa filelerini havalandırdı ve skorda eşitliği sağladı. Eşitlikten sonra kendi sahasında kazanmak isteyen Yeniçağaspor rakip kalede ataklarını sıklaştırdı. İki topu direkten dönen Yeniçağaspor, gol için her şeyi yaparken 74.dakikada sağ çaprazdan kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Ali yerden bir vuruş yaptı. Günün etkili isimlerinden ve takımına ilk golü kazandıran Ertan'ın ayağına çarpan top kalecisini kontrpiyede bıraktı ve Yeniçağaspor bu golle tekrar öne geçti. Golden sonra rakip kalede gol aramaya devam eden Yeniçağaspor aynı zamanda etkili savunma yaparak rakibi Özel İdare Köroğluspor'a da gol şansı tanımadı ve ilk maçından üç puanla ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

YENİÇAĞASPOR: Ceyhan***, Çağatay***, Gökhan***, Ali***, Turan***, Arif***, Enes***, Osman***, Furkan***, Ali Kemal***, Ali Baldırlıoğlu***

YEDEKLER: Nuri, Necip, Atilla, Kemal, Tevfik, Furkan

TEKNİK SORUMLU: İrfan Ulusan

ÖZEL İDARE KÖROĞLUSPOR: Ali***, Koray**, Suat**, Atacan**, Sedat**, Emre***, Ertan***, Serkan**, Sezgin***, Hasancan***, Hasan**

YEDEKLER: Batuhan, Mustafa, Yunus, Özgür, Tuncay, Mehmet, Emre

TEKNİK SORUMLU: Kemal Hatipoğlu