Yapımı halen devam eden Göynük-Mudurnu karayolunun bazı kesimlerinde yoğun kar yağışlarına bağlı olarak kaymalar meydana geldi. Yaşanan kaymalar sonrası Karayolları'nın projede değişikliğe gidebileceği belirtiliyor.

Yurdun büyük kısmını etkisi altına alan kar yağışları sonrası kimi yerde çığ olayları yaşanırken, bazı yerler de yollarda kaymalar meydana geldi. Göynük ilçesinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı sebebi ile ilçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin yol denetiminde bulundu. Jandarma ekipleri, Karayolları ekipleri ve İl Özel İdare'ye bağlı ekipler karla mücadeleye devam ediyorlar. Ekipler kapalı köy yollarını açmak için yoğun mesai harcıyor.

Yoğun kar yağışının ardından Mudurnu-Göynük yolunda ise kayma meydana geldi. Mudurnu-Göynük Karayolunda yapımı devam eden yolun bir bölümünde yoğun kar yağışı nedeniyle heyelan oluştu. Göynük Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, heyelanın yaşandığı yolda incelemelerde bulundu. Kaymanın olduğu saatlerde yoldan araç geçmemesi büyük bir faciayı engelledi. Yapımı henüz tamamlanmayan yolda kayma meydana gelmesi projede hata mı var sorularını gündeme getirdi. Haber Merkezi