Boluluların yeni yılını kutlayan Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, "Yeni bir yıla girerken millet olarak geleceğe güvenle bakmalı ve 2015 yılının bizlere sunacağı yeni fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz" dedi.

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bolu halkın yeni yılını kutladı. Başkan Coşkunyürek, yazılı olarak yayımladığı yeni yıl mesajında, sevinçleriyle, üzüntüleriyle

2014 yılını geride bırakırken yeni bir yıla yeni umutlarla girmenin heyecanını paylaştıklarını belirtti.

Başarılı siyasetçi, mesajında şunları kaydetti: "Baki kalan bu kubbede bir hoş seda bırakabilmek amacıyla çıktığımız bu ulvi yolda, mensubu olmaktan onur şeref duyduğum Ak Parti'nin il başkanı olarak ülkemizin cennet köşelerinden biri olan Bolu'muzun güzel ve sıcak insanlarına hizmet etme onurunu taşıdığımı öncelikle belirtmek istiyorum.

Saatler sonra hep birlikte yeni bir yıla merhaba diyeceğiz. Yeni bir yıla girerken, millet olarak geleceğe güvenle bakmalı ve 2015 yılının bizlere sunacağı yeni fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

Ak Parti ailesi olarak bizler, 13 yıldır sizlerin destekleriyle tüm enerjimizi, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Genel başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun koyduğu hedefler doğrultusunda, Bolu'muzun ve ülkemizin kalkınmasına, demokrasimizin daha da güçlenmesine ve her alanda çağdaş dünyayı yakalaması için harcıyoruz. Ve bu gayretimizi yeni yılda da katlayarak devam ettireceğiz. Ortak paydamız olan ülkemiz ve tabiatın kalbi Bolu'muzun her alanda gelişmiş, güçlü ve daha yaşanabilir bir kent olması için iktidarı ve muhalefetiyle, sivil toplum kuruluşları ile ve toplumu oluşturan tüm bireyleri ile birlikte hareket etmeli ve el ele vermeliyiz.

2015 yılının, Bolu'nun ve ülkemizin ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel alanda gelişmeye devam edeceği, yeni başarılara imza atacağı ve Türkiye'nin dünya üzerinde olumlu izler bırakacağı bir yıl olacağına yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli hemşerilerimin yeni yıllarını ve Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV)'ın doğumunun 1444'üncü yıl dönümünü kutluyor, yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa, barış, huzur ve güven getirmesini diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum." Haber Merkezi