Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş, İl Müdür Yardımcıları İrfan İşgören ve Faruk Gülden tarafından kapıda karşılanan Vali Ahmet Zahteroğulları Kurum Binasını gezdikten sonra İl Müdürlüğü makamında brifing aldı.

İl Müdürü Erhan Çavuş Vali Ahmet Zahteroğulları'na ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. 6552 sayılı Yasaya istinaden sigorta prim borçlarının yapılandırılması ile ilgili konularda bilgiler verdi. Vali Zahteroğulları'na Brifing verirken; SGK hizmet binasının 2005 yılında SSK ve Bağ kur Kurumlarının birleşme yapılmadan önce yapıldığını, binanın yeni olmasına rağmen yeterli olmadığını, yapının Bodrum Mimarisi çerçevesinde yapıldığı ve bu itibarla Bolu iklim ve hava şartlarına uymaması gerekçeleri ile bazı eksikliklerin ve tadilatların yapılması gerekliliği hakkına bilgiler verdi.

Vali Zahteroğulları İl Müdürü Erhan Çavuş ve ekibine Hizmet Binasının eksiklikleri ile ilgili yapılması gerekenler konusunda ne yapılması gerekiyorsa Valilik ve İl Özel idaresi olarak destekleyeceğini ve bu iş ve işlemler için büyük onarım talebi etmeniz halinde gerekenin yapılacağını söyledi. Haber Merkezi