İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanarak Resmi Gazete'de yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Haziran Kararnamesi sonrası Bolu'ya atanan Vali Yardımcıları ve Kaykamalar belli oldu. Atanan Vali Yardımcılarından Ünal Coşkun ise Bartın AKP İl Başkanıyla yaşadığı tartışma sonrası gündeme gelen isimler arasında.

HABER: HAKAN AYDIN

Haziran Kararnamesi sonrası Bolu'da göreve başlayacak olan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar belirlendi. Kararname sonrası Ankara Vali Yardımcısı Ahmet Şahin Özcan ve Bartın Vali Yardımcısı Ünal Coşkun Bolu Vali Yardımcısı olarak görevlendirilirken, Dörtdivan Kaymakamlığı'na ise Akın Karagöz atandı.

DR. AHMET ŞAHİN ÖZCAN KİMDİR?

1963 yılında Elazığ'da doğdu. Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünde okudu.

Sırasıyla, Elazığ Kaymakamlığı, Burdur Karamanlı Kaymakamlığı, Van Başkale Kaymakamlığı, Erzurum Pasinler Kaymakamlığı, Konya Sarayönü Kaymakamlığı, Tokat Vali Yardımcılığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, İçişleri Bakanlığı, Toplumla İlişkiler Daire Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. Halen Ankara Vali Yardımcısı olarak kamu hizmetine devam etmektedir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

ÜNAL COŞKUN KİMDİR?

1970 Sivas doğumlu. İlköğretimini Küpeli köyünde, ortaöğretimini Sivas Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Uludağ Üniversitesi Ekonomi bölümünden 1993 yılında mezun oldu. 1993-1994 yıllarında TÜİK'de, 1994-1996 arasında OSTİM'de (Organize Sanayi Müdürlüğü) Halkla ilişkiler müdürü yine aynı kuruma ait Ostim Radyo- TVde sorumlu müdür olarak çalıştı.

1997-1998'de kısa dönem askerlik görevinden sonra girdiği Mülki İdare Amirliği mesleğinde Ortaca (Muğla), Mudurnu(Bolu) Kaymakam Vekilliği ve Tefenni (Burdur) Çukurca (Hakkari) Yahşihan (Kırıkkale) Kurşunlu (Çankırı) Kaymakamlığı Kars Vali Yardımcılığı yaptı. Mesleki alanda araştırma ve incelemelerde bulunmak üzere altı ay süre ile İngiltere'de bulundu. Evli ve 2 çocuk babası.

AKIN KARAGÖZ KİMDİR?

1980 Ankara-Yenikent doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Yenikent'te tamamladı. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.

Sosyal Güvenlik Kurumunda bir süre Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra; 2009 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Çorum'da Valilik Stajını, Karabük'te Teftiş Stajını, Amasya-Merzifon'da Kaymakam Refikliği Stajını, Çorum-Dodurga ve İzmir-Foça ilçelerinde vekalet stajını yaptı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yurtdışı stajı kapsamında 2011-2012 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'ne gönderilerek Maryland Üniversitesinde bir yıl süreyle dil eğitimi aldı.

05.07.2013 tarihinde Kaymakamlık kursunu başarı ile tamamladı. İyi derecede İngilizce bilen Karagöz, evli ve bir erkek çocuk babasıdır.