Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İdari İşlerden Sorumlu Başkan Uğur Pay, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Gökçe ile birlikte Gerede Devlet Hastanesi'ne Şubat ayında açılan Yoğun Bakım ve Endoskopi Ünitelerini inceledi.
Bolu'da bu yıl işleyişine başlayan Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'nde İdari İşlerden Sorumlu Başkanlık görevine atanan Uğur Pay, Gerede Devlet Hastanesine yapılan yatırımları yerinde inceledi.
İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Gökçe'nin de yer aldığı incelemede Gerede Devlet Hastanesi'nde faaliyete başlayan Yoğun Bakım Ünitesi ve Endoskopi Ünitesi'ni inceleyen ekip, açılan ünitelerin durumu ile ilgili Hastane Başhekimi Kahraman Dinler'den brifing aldı.
Bu yatırımların Gerede için çok önemli olduğuna vurgu yapan Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İdari İşlerden Sorumlu Başkan Uğur Pay, kendisinin de bir dönem müdürlük görevini üstlendiği Gerede Devlet Hastanesi'nin sıkıntılarını yakından bildiğini, bu sıkıntıları en aza indirebilmek için yoğun gayret sarf ettiklerini dile getirdi.
Tomografi yolda
Pay, Yoğun Bakım ve Endoskopi Üniteleri'nde şimdiden bir çok hastanın tedavi gördüğünü belirterek, yakın bir zamanda tomografi cihazının Gerede Devlet Hastanesi'ne kazandırılacağını müjdeledi. Tomografi cihazıyla ilgili şu anda tam net bir kararın olmadığını belirten Pay, Gerede Devlet Hastanesi'nin donanımını güçlendirmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.
Uğur Pay ve Yusuf Gökçe, incelemenin ardından hasta ziyaretleri gerçekleştirerek Gerede Devlet Hastanesi'nden ayrıldı.