Ak Parti İl Başkanlığı tarafından İl Kültür Merkezinde düzenlenen programda Ak Parti Milletvekili Adayları partililere tanıtıldı. Program AK Parti Bolu ve ilçe teşkilatları, Belediye Başkanları, il ve Belediye Meclis üyeleri ile partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek yaptığı konuşmada hedeflerinin il genelinde %70 oy oranına ulaşmak olduğunu belirtirken, diğer konuşmacıların ortak noktası ise 3'üncü milletvekilliğini geri alacakları yönünde oldu.

Haber; Emrah ÖGET

Programın başlangıcında konuşma yapan İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek: Bu kutlu yolda yürürken bizler hiçbir zaman kendi çıkarlarımızı, kendi geleceğimizi, partimizin geleceğini düşünmedik. Hepimiz ülkemizin geleceğine odaklandık, ülkemizin yükselmesine odaklandık, ülkemizin dirilmesine odaklandık, ülkemizin bölgesinde küresel bir güç olmasına odaklandık, ülkemizin söz dinleyen değil sözü dinlenen bir ülke olmasına odaklandık ve bu şuurda hareket ettik. Bugün geldiğimiz bu noktada kendisine güvenen, geleceğine güvenen bir ülkeyle karşı karşıyayız. Bugünkü elde ettiğimiz bu başarıda emek veren, destek veren, gönül veren, ter döken herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.


“BOLU'DA EN AZ %70 OY ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Bu ülkeyi dünyanın ilk 10 ülkesi arasına koymadan bu yoldan asla dönmeyeceğiz ifadelerine yer veren Coşkunyürek: Bizler yeniden Bolu'da tarih yazacağız. Tarih yazmak için de gece gündüz demeden, yılmadan, erinmeden, şikayet etmeden çalışacağız ve inşallah Genel Başkanımızın bizden istirham ettiği Bolu'da en az %70 oy almak için hep beraber çalışacağız ve beklenen başarıyı hep birlikte elde edeceğiz” şeklinde konuştu.


COŞKUNYÜREK: HANİ CHP'NİN ADAYI VARYA…”

Bolu'da eski parayla yaklaşık 6 katrilyonluk yatırım gerçekleştiğini, Bolu'nun her mahallesinde, her köyünde, her sokağında Ak Partinin eserlerinin olduğunu söyleyen Coşkunyürek muhalefete yüklenerek: Hani CHP'nin adayı var ya, diyor ki ben çok çalıştım, çok ürettim. Ne yaptın?, 3 bin küsür tane soru sordum diyor. Bolu'ya hizmet etmek soru sormak değildir. Evet soru sormasını öğrenmişsin tebrik ederiz. Bolu'ya hizmet etmek Bolu'da taş üstüne taş koymaktır, Bolu'da eser koymaktır, Bolu'ya misyon koymaktır” dedi.

“TALİP OLDUĞUMUZ GÖREV ZOR VE MEŞAKKATLİDİR”

İlk konuşmayı yapan AKP Bolu 3'üncü sıra milletvekili adayı Mehmet Emin Güz, Dostlarım haklı ve onurlu bir davanın neferleri olmanın verdiği güç ve azimle, el ele, gönün gönüle, omuz omuza, nice engin çöller geçtik nice nemrutların yaktığı korlu ateşler sulh ve selamet oldu. Nice destanları hep birlikte yazdık. Çünkü biz hep bir nefes hep bir barış hep bir sevgi hep bir dua hep bir selam olduk. Talip olduğumuz görev zor ve meşakkatlidir. Bu emaneti zorluğuna ve zahmetine bakmadan genç yaşına rağmen yücelmiş yüreği çağıl çağıl akan, gözü pek yüzü ak gönlü pak her seçimde onurumuz ve gururumuz olmuş bir gençlik kollarımız var. Ana şefkati gibi eşi benzeri bulunmayan bir gücü kendine siper etmiş, kocaman yürekleri ile düşmana korku düşmana güven veren bir kadın kollarımız var. Köyüne mahallesine hizmet etmekten başka hiçbir şeyden mutlu olmayan hiçbir şeyden tatmin olmayan mahalle ve köy temsilcilerimiz, belediye ve il genel meclis üyelerimiz belediye başkanlarımız ilçe başkanlarımız ilçe yönetim kurulu üyelerimiz milletvekillerimiz var. Her şeyden önemlisi ise, tuzakların üstündeki her tuzağın, hesapların üstündeki her hesabın sahibi olan alemlerin rabbi yüce Allah var” dedi.

“BU COĞRAFYAYA MERKEZ OLMAK İSTİYORUZ”

AKP Bolu 2. Sıra Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü ise, Dün birileri yapılan tüm projelere itiraz ediyordu. Aslında itiraz ettikleri şey, bu milletin mukadderatıydı. Biz siyaseten bu halk adına, adalet adına kutlu yola çıkarken bir kastımız vardı. Biz insandık, Köroğlu'nun torunlarıydık. Batısıyla Doğusuyla Güneyiyle Kuzeyiyle biz bu coğrafyaya merkez olmak istiyoruz. Milletimizden aldığımız destekle yolumuza devam etmekteyiz” dedi.

“BİRİMİZ ÜÇÜMÜZ, ÜÇÜMÜZ BİRİMİZ”

Son konuşmayı ise AKP Bolu 1. Sıra Milletvekili Ali Ercoşku yaptı. Ercoşkun, Belki yola çıktığımız anda 1 Milyon Dolar için İMF kapısında yatıp kalkan, Amerika'nın İsrail'in önünde el açan bir Türkiye'den, şuanda İMF borcunu bitirmiş, bir elinde milli tankı olan Altay, diğer elinde Cirit Füzesi olan, öteki elinde Türk Savaş Gemisi MİLGEM olan ve dünyadaki tüm mazlumların lideri haline gelen bebek katili İsrail'e bir dakika” diyen bir ülke haline geldik. Belki geçmişte bunlar anlaşılmıyordu. Bu süreçle bir yerde tezgahlanıp, uyarlanıyordu. Ama artık millet uyandı. 17-25 Aralık'ta neler yapılmasını, hedeflerini fark etti. Ve netice itibariyle geçen sene yapılan yerel seçimlerde bu ülke bu ülke tekrar Ak Parti'nin arkasında bulundu. Yerel seçimlerle yeniden iktidara geldik. Akabinde biraz önce bahsettiğimiz gibi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan sizlerin oyu ile Milletin başına seçildi Cumhurbaşkanı oldu. Belki geçmişte başbakan değişikliğinde bu ülkede pek çok şey olurken, iktidar değişikliğinde ortalık karışırken, çok kısa bir zamanda Ak Partimizin genel başkanı değişti, başbakan değişti. Bu kadar kısa sürede bu kadar önemli değişiklikler olmasına rağmen ülke yoluna devam etti. Bolu'da seçim startını geçtiğimiz haftadan itibaren başlattık. Sahalarda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birimiz üçümüz, üçümüz birimiz” diyerek karış karış sizlerleyiz” diye belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından, AK Parti Bolu İl Teşkilatı ile milletvekili adayları, hep birlikte partilileri selamladı.