Bolu'da yarım saat süren sağanak yağış hayatı felç etti. Stadyum yanındaki pazaryerini su basınca, vatandaşlar ve esnaf çileden çıktı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın ısrarla üzerinde durduğu ancak CHP'nin karşı çıktığı yeni pazaryeri projesinin hayata geçirilmesi farz oldu.
Hafta sonunu güneşli geçiren Bolu'da yeni hafta sağanak yağışla başladı. Öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış kentte hayatı durma noktasına getirdi. Atatürk Stadyumu yanında bulunan pazaryeri göle döndü. Alışveriş yapmakta zorlanan vatandaşlar tezgahların önündeki kasaların üzerine çıkarak sel sularından kurtulmaya çalıştı. Pazaryerine gelen Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, itfaiye personeliyle birlikte incelemelerde bulundu. Sel sularının içinde çizme ile gezen Ağcan, daha sonra suyun çekilmesi için itfaiye ekiplerine talimat verdi.
PAZARYERİ'NİN ISLAHI ŞART
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın ısrarla üzerinde durduğu ancak muhalefet partisi CHP başta olmak üzere bazı Pazar esnafının da özellikle seçim döneminde karşı çıktığı pazaryeri projesinin artık hayata geçirilmesi gerektiği, yağan yağmurla bir kez daha gün yüzüne çıktı. Vatandaşların alışveriş, esnafın da satış yapamaz hale geldiği pazaryerinde sularının temizlenmesi ise uzun sürdü.