Hafta sonu Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilecek Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Bolu Şubesi'nin seçimlerinde ilk aday ortaya çıktı. Kendilerine ‘Yeni Oluşum' adını verdiklerini belirten Orhan Fırat ve arkadaşları, genel kurulda aday olduklarını açıkladı.
Sonucu merakla beklenen Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın hafta sonu genel kurulu gerçekleştirilecek. 29 yıldır oda başkanlığı görevini yürüten Nihat Alpat Öztürk ve ekibinden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, yeni olulum adı altında buluşan Orhan Fırat ve arkadaşları düzenledikleri basın toplantısıyla adaylıklarını kamuoyuna duyurdular.
Arkadaşlarıla birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Orhan Fırat yaptığı açıklamada, 25.01.2014 tarihinde yapılacak olan Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yapılacak olan genel kurulunda ‘yeni oluşum' adı altında ekip arkadaşlarım ve ben oda yönetimine talip olduk. Şu ana kadar başka bir aday arkadaşımız adaylığını açıklamadı. Bizim oluşumumuz üyelerimizin talep, görüş ve istekleri doğrultusunda oluşmuştur. Bizler bilgi ve tecrübe bakımından konulara yabancı değiliz. Bütün üyelerimizi genel kurulumuza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.