Ak Parti İl Teşkilatı, Gençlik Ve Spor İl Müdürü olarak Bolu'ya yeni atanan Şahin Ertem'e makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bolu Mülletvekili Ali Ercoşkun ve İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer katıldı.

HABER: EMRAH ÖGET

Bayramdan önce Bolu'ya, Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak ataması gerçekleştirilen Kıbrısçıklı Şahin Ertem'e, Ak Parti İl Teşkilatı olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Ziyaret esnasında Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ve yeni Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem konuşmalar gerçekleştirdi.

“HEM MUTLU EDİYOR HEM DE GURUR VERİYOR”

Hayırlı olsun dileklerini ileten Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak buraya atanmanızdan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Bundan önceki çalışma hayatınızda Türkiye'nin çeşitli yerlerinde çalıştığınızı biliyoruz ama Bolulu bir kardeşimizin Bolu'nun en önemli kurumlarından birinin başında il müdürü olarak görev yapması bizi hem mutlu ediyor hem de gurur veriyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bakanlık bünyesinde yeniden yapılanmayla beraber Türkiye'nin son dönemindeki en önemli Bakanlıklardan birisi oldu. Bolu açısından da Bolu'nun geleceğini şekillendirme anlamında da yine en büyük potansiyele sahip konulardan birisi hem gençlik hem de spor konuları. Çünkü biz Bolu'nun geleceğini Ankara ile İstanbul arasında iki saatlik mesafede 25 Milyonluk nüfusa hitap edebilecek ama bunun yanında tüm Dünyanın da gözünün olduğu bir merkez haline getirmekle alakalı bir vizyonumuz var. Bunun parçalarından bir tanesi de sporun her alanı ile alakalıdır, çünkü Bolu'da bu konuda ciddi bir potansiyel var. İnşallah hem devam eden projelerin tamamlanması hem de bundan sonra yapılabilecek bir çok projede birlikte çalışma imkanımız olacak. Ben başarılı olacağınıza inanıyorum. Ama bu sonuçta hep birlikte yapılabilecek bir şey. Sadece siyasiler olarak bizler değil, iktidarı ile muhalefeti ile tüm siyasiler, diğer taraftan Bolu'nun tüm sivil toplum örgütleri, basın mensupları ve sizlerle el birliği ile bu projeleri gerçekleştirebilme anlamında gayret gösterdiğimiz taktirde yapılamayacak hiçbir şey yok. Başarılar temenni ediyorum. Allah hep birlikte hayırlı işler yapmayı nasip etsin inşallah” dedi.

“GAYRETLİ, İŞİNİN EHLİ OLAN VE MÜCADELECİ RUHU OLAN BİRİSİ”

Yeni ataması gerçekleştirilen Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem'i daha önceden tanıdıklarını belirten Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bugün Bayramdan önce ataması yapılan İl Müdürümüzü ziyaret etmiş bulunmaktayız. Bu görevin sayın müdürümüz ve Bolu'muz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz kendisini Bakanlıkta aldığı görevler süresince tanıyoruz. Gayretli, işinin ehli olan ve mücadeleci ruhu olan birisi olarak biliyoruz kendisini. İnşallah bu heyecanı burada bir kat daha artmıştır. Bolu'daki Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Bolu'da yapacağımız hizmetin lokomotifi, öncülüğünü götürecek. Şuan başladığımız, yarım kalan, devam eden ve hedeflediğimiz projelerimiz var. İnşallah bunları gerçekleştirmek için biz de Ak Parti İl Teşkilatı olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Ben birlikte hareket ettiğimiz sürece Bolu'ya yeni değerler, yeni eserler katacağımızın bilincindeyim. Yeter ki kurumdaki ve sizdeki heyecan eksilmesin. Tekrar hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

“BOLU'DA ARTIK YÜRÜMEYECEĞİZ, KOŞACAĞIZ”

Kendisi hakkındaki düşüncelerden ve yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifada eden ve kendisini kısaca tanıtan Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Ben Bolu'nun çocuğuyum, 44 yaşındayım, 21 yıllık idareciyim ve aslen Kıbrısçıklıyım. Tabii ki heyecanlıyım. Bundan sonra Bolu'da el birliği içerisinde hep beraber, Sayın Valimiz başta olmak üzere, Sayın Belediye Başkanımız, gerek hükümetimiz, gerek muhalefet partilerimizle birlikte Bolu'da artık yürümeyeceğiz, koşacağız. Ne yaparsak kendi memleketimize yapacağız. Bu vatan bizim ama bir de bu memleketli ise bir tuğla daha fazla koymanın heyecanı içerisindeyim. Çok fazla tesisimiz var, Türkiye'nin çoğu ilinde olmayan bir kompleksimiz var Karaçayır'da. Orada Gençlik Merkezi, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Tenis Kompleksi bittiğinde tamamen Bolu halkının hizmetinde olacak. Her zaman el birliği içerisinde beraber olalım, doğruyu, güzeli, düzgünü kanunlar çerçevesinde yapalım. Benim kapım her zaman herkese açık. İstediğiniz zaman gelebilirsiniz. Hükümetimiz zaten yaklaşık olarak Bolu'ya 65 Milyonluk yatırım yaptı. Aranızda bir Bolulu olarak bulunmaktan çok mutluyum. Bana verdiğiniz desteğin boşa çıkmayacağını bilmenizi istiyorum. Her zaman olumlu olumsuz eleştirilere de açığız. Geldiğiniz için kurumum adına hepinize saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.