Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreterliği'ne atanan Dr. Fatih Akbulut, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulundu.
Beraberinde MARKA Bolu Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Tolga Kaya ile Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulunan Genel Sekreter Fatih Akbulut, Oda yeni hizmet binasında TSO Başkanı ve MARKA Yönetim Kurulu Üyesi Emin Semercioğlu, Başkan Yardımcısı Kemal Sert ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tornacı ile bir araya geldi.
Suruç Kaymakamlığı görevini sürdürmekte iken MARKA Genel Sekreterliği'ne atanan ve göreve fiilen başlayan Fatih Akbulut, Türkiye'nin iktisadi açıdan en önemli ve stratejik bölgelerinden birisi olan Doğu Marmara için görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Akbulut'u tebrik eden ve yeni görevinde başarılar dileyen TSO Başkanı Emin Semercioğlu, MARKA'nın çalışmaları ve performansıyla birçok kalkınma ajansından daha ileri durumda olduğunu kaydederek bölgenin gelişmesi ve kalkınması için proaktif ve etkin çalışmalara devam edilmesi gerektiğini dile getirdi.
Ziyarette ayrıca Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni hizmet binasını Başkan Emin Semercioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri refakatinde dolaşan Fatih Akbulut, Bolu TSO'ya yakışır bir bina meydana getirdikleri için Başkan Emin Semercioğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Genel Sekreter Akbulut, MARKA'nın gerçekleştireceği etkinliklerin birçoğunda bu hizmet binasından yararlanılabileceğini sözlerine ekledi.