Türkiye'de yaşanan acı olaylar ders oluyor… Soma faciası, ardından asansörde yaşanan acı olay ve en son yaşanan Karaman faciası iş yerlerinde alınması gereken önlemleri bir bir gözler önüne seriyor. Bolu'da da bunun için önemli bir adım atıldı ve OSB'de açılan bir iş yerinde artık iş yerlerine ihtiyaç duyulan iş yeri sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin verilmesi amaçlandı. Açılışa ise iş yerinde güvenliğe dikkat çekmek için Kurtlar Vadisi adlı dizinin tanınan simalarından Deli Hüsnü ve Güllü Erhan karakterleri katıldı.

İş yeri sağlığı ve güvenliğine dikkat çekmek için açılışa Polat Alemdar'ın yol arkadaşları katıldı…

İş yerlerinde yaşanan facialar son dönemlerde Türkiye'de gündeme oturuyor. Alınması gereken tedbirlerin göz ardı edilmesiyle yaşanan acı olayların en son örneği Karaman'da yaşandı. Benzeri olayların yaşanmaması için ise iş yeri sahiplerinin belirli önlemleri alması gerekiyor.

Bu amaçla Bolu Merkez'de bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmete giren bir şirkette iş yerlerine iş sağlığı ve güvenliği konularında hizmet verilmesi amaçlanıyor. Şirketten aynı zamanda mobil sağlık tarama, ortam ölçümü, hukuki ve mali danışmanlık, ithalat ve ihracat danışmanlığı, KOBİ hibe hizmetleri konularında da faydalanılabilecek.

İş yerinin açılışına ise konuya dikkat çekmek için Kurtlar Vadisi adlı reyting rekorları kıran dizinin tanınan simaları da katıldı. Polat Alemdar'ın yol arkadaşları Güllü Erhan (Erhan Ufak) ve Deli Hüsnü (Adnan Erdoğan) açılışa renk kattı.

Açılışa katılan Vali Ahmet Zahteroğulları ile bir süre sohbet eden oyuncular daha sonra Vali Zahteroğulları ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılışta konuşan Vali Ahmet Zahteroğulları iş yeri sağlığı ve güvenliğinin önemine değindi ve tüm iş yerlerinde bu konuya gösterilen hassasiyetten bahsetti. Açılışa ayrıca Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Gerede eski Belediye Başkanı aynı zamanda açılışı yapılan şirketin yönetim kurulu üyelerinden Ömer Baygın da katıldı.