Bolu Belediyesi yeni binasının yapımı için ihaleye çıktı. Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen ve 19 milyon TL yaklaşık maliyeti bulunan ihaleye 13 adet firma katılarak teklif verdi. İhalede en düşük teklifi 16 milyon 144 bin 193 TL ile Gintek İnşaat Sanayi ve Turizm Ltd. Şti verdi.

Bolu Belediyesi, mevcut binasının hemen arka kısmında inşa etmeyi planladığı yeni hizmet binası için ihaleye çıktı. 19 milyon TL yaklaşık maliyeti bulunan dev projenin Bolu Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen ihalesine katılım büyük oldu.

13 firmanın yetkililerinin katılımı ve canlı yayınla gerçekleştirilen ihalede 16 milyon 144 bin 193 TL ile en düşük teklifi Gintek İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. verirken, Taşkınlar İnşaat A.Ş ise 22 milyon 422 bin 623 TL ile en yüksek teklifi verdi. İhale komisyonunun değerlendirmesinin ardından verilecek karar doğrultusunda ihaleyi alan firma sözleşme imzalandıktan beş (5) gün içerisinde işe başlayacak ve ihale şartları gereği maksimum 485 takvim günü içerisinde işi tamamlayarak Yeni Belediye Hizmet binasını teslim edecek. Haber Merkezi