23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde M.Z. Güzelce İlköğretim Okulu 4. Sınıf Öğrencilerinden Ravza Ergüven, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın´dan koltuğu devraldı. Programa Çocuk Belediye Başkanının yanı sıra M.Z. Güzelce İlköğretim Okulu Müdürü Durbey Çığrı da katıldı.
Çocuk Başkan Ravza Ergüven, Öncelikle tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Sayın Başkanım sizin hizmetlerinizden memnunuz. Bu memnuniyetimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Size bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz” dedi.
Ergüven doğal güzelliklerin korunması, ilçedeki öğrencilerin yararlanacağı bir spor merkezinin kurulması projesi, yüzme havuzu gibi projelerden bahsetti.
Çocuk Başkandan söz alan Belediye Başkanı Ömer Baygın, Biz sizlerden çok ümitliyiz, ilerde İnşallah bu koltuklarda sizler oturacaksınız. Hukuk, eğitim, mühendislik gibi alanlarda görev yapacaksınız. İlçemizi sizler daha da ileri götürecek ve bu günleri de bir anı olarak hatırlayacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, sizleri de gösterdiğiniz bu medeni cesaretten dolayı tebrik ederim” dedi.
Yaklaşık 1 saat süren programın ardından Belediye Başkanımız Ömer Baygın misafirlerine hediye takdim etti.