YENİ BAŞKAN NASIM GÖKTAŞ OLDU

Geredespor Kulübü'nün 29. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut Geredespor Başkanı Durmuş Demirkol'un yeniden aday olmadığı kongre sonrasında Geredespor Kulübü'nün yeni başkanı Nazım Göktaş oldu. Yeni Başkan Göktaş, yönetim kurulu ile birlikte Geredespor'u daha iyi noktalara taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Kültür Sitesi'nde gerçekleşen kongreye, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Vergi Dairesi Müdürü Kamil Kabadağı ve Geredespor Onursal Başkanı Yunus Çufa ile Geredespor yönetiminden isimler ve bazı vatandaşlar katıldı. Divan başkanlığını Gerede Vergi Dairesi Müdürü Kamil Kabadağı'nın yaptığı genel kurulda bir konuşma yapan eski Başkan Durmuş Demirkol; Geredespor'un kendi döneminde yapılan faaliyetlerinden bahsetti.

DEMİRKOL DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Geredespor'u destekleyenlere de değinen Demirkol, Geredeli hayırsever işadamı Mithat Dayıoğlu'nun Geredespor'a önemli desteklerde bulunduğunu belirterek, Geredespor'a destekte bulunanlara özellikle teşekkür etti. Kongre'de konuşan, aynı zamanda Geredespor'un eski başkanı olan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Geredespor'a bir tesis kazandırılması için yapılan çalışmaların devam ettiğini belirterek, yapılan kongrenin hayırlı olmasını diledi.

ALTYAPI VE TESİSLEŞME ÖNEMLİ

Kongrenin divan başkanlığını yapan Gerede Vergi Dairesi Müdürü Kamil Kabadağı ise yaptığı konuşmada, 5 yıldır Gerede'de olduğunu belirterek, sıkı bir Geredespor takipçisi olduğunu dile getirdi. Geredespor'un taraftar grubu olan Soğuk Cehennem'in özellikle takım BAL ligindeyken iyi işler yaptığını söyleyen Kabadağı, grubun kongreye gelmediğini belirterek, Kongreye gelselerdi ne güzel olurdu” şeklinde konuştu. Geredespor'un daha büyük başarılara ulaşması için altyapı ve tesisleşme konusunun üzenine gidilmesi gerektiğinin altını çizen Kabadağı, yeni yönetime başarılar diledi.

ÇUFA, KATILIMIN AZ OLMASINI ELEŞTİRDİ

Geredespor Onursal Başkanı Yunus Çufa ise futbol maçlarındaki katılımın aksine, kongrelere katılımın az olmasını eleştirdi. Çufa, Maalesef yıllardır konuşuyorum, söylüyorum, şu salonu bir 100 kişi dolduramıyoruz. 100 kişi kongreye gidemiyoruz” diye konuştu.

KOLTUK İÇİN GELMEDİM

Kongre sonrası Geredespor'un yeni başkanı olan Nazım Göktaş ise yaptığı teşekkür konuşmasında, yıllardan beri Geredespor'un çeşitli kademelerinde görev aldığını ve birçok başkanla çalıştığını belirterek, bundan sonra da başkan olarak Geredespor' hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti. Koltuk için değil Geredespor'a hizmet için bu göreve geldiğini vurgulayan Göktaş, yönetim kurulu ile birlikte Geredespor'u daha iyi noktalara taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM!

Geredespor'un 29. olağan kongresi sonrasında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Nazım Göktaş, Mehmet Çığrılı, Mehmet Çomçalı, Akmet Okçu, Hüseyin Yücel, İsmail Çetin, Cihan Saraç, Ali Ulutürk, Zafer Yıldız, Zafer Gayret, Mithat Dayıoğlu, Eşref Töngemen, Bahri Duman, Yaşar Candan, Sedat Arslan, Sedat Fidan, Durmuş Avcı, Dursun Arslan, Abdullah Güler, Soner Sarı, Eyüp Cin, Sinan Acar, Mehmet Ak, Bahri Esen, Hasan Ersoy, Sinan Demir, Muharrem Bıçak, Ahmet Güzelce. Geredespor Denetim Kurulu ise Osman Dinçer, Nizamettin Arslan, Sedat Bartık, Halit Koçak ve Zeynel Yaşar isimlerinden oluştu.