AİBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yeni dönem başladı. Prof. Dr. Hayrettin Öztürk'ün Rektör Yardımcısı olmasının ardından yeni başhekim olarak Prof. Dr. Kenan Gümüştekin görevi devraldı.
AİBÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin Başhekimi değişti. Prof. Dr. Hayrettin Öztürk'ün Rektör Yardımcılığına getirilmesi ile başhekimlik koltuğuna Prof. Dr. Kenan Gümüştekin oturdu. Gümüştekin daha önce Rektör Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Gümüştekin yeni görevine ilişkin Köroğlu Haber'e şu açıklamayı yaptı: Ben daha öncede idari görevdeydim. Rektör yardımcısı olarak çalışıyordum. Tabi ki onur verici bir görev. Bolumuza çevre illerdeki insanlarımıza hizmet etmek bizim için büyük bir onur. Şimdiye kadar yönetimdeki arkadaşlarımız hastanemizi çok ileri noktalara taşıdılar. Onlara bu vesile ile teşekkür ediyorum. Bizde elimizden geldiğince gayret göstererek daha ileri noktalara hastanemizi halkımızın milletimizin hizmetine daha iyiyi yapmak üzere gelişimini sağlamak üzere var gücümüzle çalışacağız. Bu vesile ile halkımıza sağlık mutluluklar diliyorum. Bize dua etmelerini istiyorum. Bizim başarımız aslında onların sağlıkları açısından çok önem arz ediyor. El birliği ile daha iyi noktalara gelmek için çalışacağız. Hayırlı olsun diyorum”
Yakın planda Başhekim Gümüştekin neler yapacağını şöyle anlattı: Daha önce yapılmış ve devam eden projelerimiz var. Bunları birim birim değerlendirip daha ileri noktalara nasıl getirebiliriz bunun gayreti içindeyiz. Tabi ki yeni yönetim şekilleniyor şu anda. Yönetimdeki diğer başhekim yardımcısı arkadaşlarımla hastane idaresiyle, hemşiresiyle, doktoruna, öğretim üyesine kadar bütün arkadaşlarımız el birliği ile çok daha iyi noktalara geleceğimizi ümit ediyorum. Devam eden projelerimizi bitirme noktasında çalışmalarımız sürecek. Tabi bu arada da ülkemize bolumuza çevremizdeki insanlarımıza sağlık alanında ihtiyaç duydukları yeni ne gibi hizmetler sunabiliriz bununda gayreti ve çalışması içinde olacağız. Ve oluyoruz”