İl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Metin Tahaoğlu, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Uzman Doktor Muhammed Emin Demirkol'un atandığını açıkladı.

Bolu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Metin Tahaoğlu, Uzman Doktor Muhammed Emin Demirkol'un İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atandığını bildirdi. Tahaoğlu, hedeflerinin hastalara daha modern ve çağdaş bir sağlık hizmeti vermek olduğunu belirterek, "Hasta memnuniyetini esas almak, marka ve model hastane olma çabası içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhammed Emin Demirkol'un Bolu İli Kamu Hastaneleri Birliği çatısı altında hizmet verecek olması ile yönetici hekim kadromuz daha da güçlendi. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

UZMAN DOKTOR DEMİRKOL GÖREVE BAŞLADI

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine resmen başlayan Uzman Doktor Demirkol, memleketi Bolu'da hizmet verecek olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadığını belirtti. Demirkol, özgeçmişi hakkında şu bilgileri verdi: 1984 yılında İstanbul'da doğdum. İlkokulu Yeniçağa'da Yaşar Çelik İlköğretim Okulu'nda okudum. Ortaokulu Bolu İmam Hatip Lisesi'nde okudum. Lise tahsilimi ise İstanbul Bağlarbaşı Lisesi'nde tamamladım. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde lisansımı tamamladıktan sonra Gerede Devlet Hastanesi'nde pratisyenlik, Acil Servis doktorluğu görevi yaptım. Cerrahpaşa'da İç Hastalıkları bölümünde uzmanlık eğitimimi tamamladım. 2 yıl önce tayinimin çıktığı Van'ın Bahçesaray İlçesi'nde İç Hastalıkları Uzman Doktorluğu ve Başhekimlik yaptım. Ardından da İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi olarak göreve başlamış bulunuyorum. Evli ve 2 çocuk babasıyım.” Haber Merkezi