75. Yıl Ankara Hipodromu'nda koşulan ve günün tek kupalı mücadelesi olan 2000 metre mesafeli ‘Yedigöller' adı verilen koşuyu Osman Topçu'nun Crıtıcal Skore isimli atı ile jokeyi Uğur Temur idaresinde kazandı.

Programa Bolu Vali Yardımcıları Abidin Ünsal ve Necdet Özeroğlu ile Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Fazıl Karaduman, Belediye Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Hayrettin Karamazı, Ankara Hipodrom Müdürü Cemil Akpınar ile davetliler katıldı. Gün boyunca hipodrom tribünleri önünde Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Bolu Belediye Başkanlığı ve Bolu'dan bazı turizm firmalarınca tanıtım stantları açılarak Ankaralı yarış severlere Bolu'nun tanıtımı gerçekleştirildi.

Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibine vekaleten Mehmet Güven'e Bolu Vali Yardımcısı Abidin Ünsal tarafından Köroğlu plaketi, Bolu Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu günün anısına Yedigöller tablosu ve Bolu tanıtım çantası, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu tarafından da Bolu yöresel ürünler sepeti hediye edildi. Haber Merkezi