Sahasında aldığı yenilgi ile ligde çok gerilerde kalan Boluspor'da Şanlıurfaspor mağlubiyetinin faturası Aydın Çetin'e kesildi.
Sahaya mutlak galibiyet için çıkan Boluspor'da maç içinde gergin anlar yaşandı. Sahada istediği oyunu bir türlü ortaya koyamasada maçın ilk başlarında rakip kalede etkili olmaya çalışan Boluspor'da tüm topları alıp mücadelesini ortaya koymaya çalışan Aydın Çetin, futbolunu taraftara kabul ettiremedi. İleriye atılan toplarda rakipden önce yükselip hava toplarında etkili olan Aydın, birkaç pozisyondada olumlu paslar vererek katkı yapmaya çalışmıştı.
Boluspor'un kalesinde gördüğü gol sonrası sinirler gerilince taraftarlarda faturayı Aydın Çetin'e kesti. Haksız yere tepki alan Aydın soyunma odasına giderken, ikinci yarıda Oğuz Çetin tarafından oyundan alınan ilk oyuncu oldu.
Yapılan tepkiler sonrasında tecrübeli oyuncu haksız yere eleştirildiği için üzülürken, tribün de bulunan eşide maçın devre arasında stadyumdan üzgün bir şekilde ayrılarak evine gitti. Eşine verilen tepkiye inamadıgını yakın dostlarına söyleyen Aydın Çetin eşi, göz yaşlarına hakim olamadı ve üzgün bir şekilde stadyumu terk etti.
Oyundan çıkan Aydın Çetin ise maçın geride kalan bölümünü soyunma odası önünde takip ettiği göründü.