Bolu Basının usta kalemlerinden Erol Yıldız ikinci kitabı ‘Liderin Gözüyle 2023'ün imza gününde, gönlündeki lideri anlattığını söyledi. Yıldız, kitaba adını veren liderin herkesin gönlündeki lider olan Atatürk olduğunu söyleyerek Liderler kolay yetişmiyor. Lider deyince Atatürk akla gelen tek kişidir. İçimden ruhumdan gönlümden kopan Atatürk'ü ben lider olarak anlatmak istedim” dedi.

Bolulu Yazar Erol Yıldız ikinci kitabı Liderin Gözüyle 2023 için imza günü düzenledi. Kitaplarının çocuğu gibi olduğunu söyleyen Yıldız, 2012'den sonra yazmaya başladığı kitaplarının sayısını arttırmak istediğini kaydetti. Yıldız, Tabi biz boş durmayacağız. Yazılarımız olacak. Bunlar bizim çocuklarımız. Cumhurbaşkanımız dört diyor. Bizim de çocuklarımız bunlar. Biz de çocuklarımızı 5'e, 10'a katlamak istiyoruz” dedi.

Bolu basınında yaklaşık 30 sene hizmet verdiğini söyleyen Yıldız, Bolu'dan bundan birkaç yıl öncesine kadar yazar çıkmadığını belirterek bu fitili ateşlediğini düşündüğünü ifade etti. Yıldız, yazılan kitapların tozlu raflarda kalmamasını istediğini söyleyerek Bolu'da bundan birkaç yıl öncesine kadar yazar pek çıkmazdı. Bunları da ateşlemiş olduğum görüşündeyim. Bunların yazılarak raflara konması önemli değil, okunması ümidimiz. Onun için tüm yazar dosyalarıma da mümkün olduğunca yazsınlar tozlu raflarda kalmasın insanlarımıza ulaşsın ki biz de minimal de olsa bir şeyler verebilmenin zevkini yaşayalım” diye konuştu.

Kitabına adını veren liderin herkesin gönlündeki tek lider Atatürk olduğunu belirten Yıldız, Bu lider herkesin gönlünde yatan Atatürk. Tabi ki liderler bizim için önemli. Liderler kolay yetişmiyor. Fakat liderleri sınıflandırmanın esprisi yok ama lider deyince Atatürk akla gelen tek kişidir. İçimden ruhumdan gönlümden kopan Atatürk'ü ben lider olarak anlatmak istedim” dedi.

Haber merkezi