Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bolu’ya gelen İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, Bolu Belediyesi’ni ziyaret etti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın şehir dışında olması sebebiyle Başkan Vekili Mansur Şen’in misafir ettiği Ağıralioğlu, başkanlık makamında gerçekleştirdiği ziyarette bir konuşma yaptı.

Ağıralioğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bolu’da çok güzel bir birlik, beraberlik var ve bu da buradaki başarının en büyük sebebi. Ben ilk olarak sizleri Bolu’daki başarınızdan dolayı kutluyorum. Ben geçtiğimiz günlerde partimizin kuruluş yıldönümünde bir konuşma yaptım ve dedim ki; partiler kuruluş yıldönümlerini kutlamazlar, partilerin iyi ki kurulduk diye toplanıp merasim yapması bence çok doğru değildir. Partilerin kutlama merasimlerinde halkın toplanıp iyi ki kuruldunuz demesi daha güzeldir. Bir partinin kuruluşunu kutlaması milletine iyi ki kuruldunuz dedirtebilmesidir. O yüzden bizim ittifakımızın, seçimdeki beraberliğimizin millet nezdinde iyi ki ittifak ettiniz, iyi ki seçimleri kazandınız, iyi ki sizi seçtik düşüncesi oluşturması lazım. Bu yüzden her zaman bu birlik ve beraberliğimizi korumalı ve halkımıza hizmet için daha çok çalışmalıyız” dedi.

“İlkemiz adaletli ve eşit hizmet”

Yavuz Ağıralioğlu’nun ardından bir konuşma da Bolu Belediye Başkan Vekili Mansur Şen yaptı. Konuşmasında Bolu Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili Ağıralioğlu’nu bilgilendiren Şen; “Bolumuz inşallah bizlerden güzel hizmetler görecek. Biz burada adaletli bir hizmet anlayışı içerisinde tüm halkımıza eşit hizmet vermeye çalışıyoruz. Haksızlığa uğrayanların mağduriyetlerini gidermeye çalışıyoruz. Özellikle adaletli ve eşit bir hizmet konusunda elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Bolu Belediye Başkan Vekili Mansur Şen, İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu’na Köroğlu Heykeli tablosu hediye etti. Ziyaretin sonunda Yavuz Ağıralioğlu, Bolu Belediye Başkan Vekili Mansur Şen, Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Bolu Belediyesi Meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, Bolu Belediyesi ziyaretçi defterini imzaladı. Elif Erdoğan