Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iş dünyasını bilgilendirmeye yönelik düzenlenen seminerlere KOBİ'lere sağlanan proje, yatırım ve ihracat destekleri konulu seminer ile devam ediliyor.
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan açıklamada, firmaların rekabet güçlerini artırabilmek için devlet tarafından proje, yatırım, ihracat gibi çeşitli başlıklarda verilen desteklerin detaylarıyla birlikte tanıtılacağı seminerde KOSGEB ve Kalkınma Ajansı tarafından verilen proje destekleri, yatırım teşvik mevzuatı ve yatırımlara devlet tarafından sağlanan teşvik enstrümanları, ihracata sağlanan devlet teşvik ve yardımları, uluslararası rekabetçiliği geliştirme (Ur-Ge) projeleri gibi konular firmalara anlatılacağı bildirildi.
Proje Uzmanı Nagehan Yıldırım ve İhracat Uzmanı Mehtap N. Algül'ün konuşmacı olarak katılacakları seminer 8 Mart 2013 Cuma günü 16.00 – 17.30 saatleri arasında Oda toplantı ve kongre salonunda gerçekleştirilecek. Katılımcılara birer katılım belgesinin de düzenleneceği ücretsiz seminere İlimizde faaliyet gösteren tüm işletmeler ve paydaş kuruluşlar davet edildi.