İlimizde alzheimer hastası yaşlı adam ormanlık alanda kaybolurken, AFAT ve jandarma ekipleri ormanlık alanda saatlerce arama çalışması yaptı.

Edinilen bilgiye göre, olay Çele Bağışlar Köyü'de meydana geldi. Ailesiyle birlikte yaşayan 81 yaşındaki Mustafa Can isimli alzheimer hastası şahıs, Pazartesi günü öğle saatlerinde evden çıkarak ormanlık alana doğru yürümeye başladı. Akşam saatlerinde eve dönmeyen yaşlı adam için oğlu köylülerle birlikte ormanlık alanda arama çalışması yaptılar. Arama çalışmaları sonuçsuz kalınca AFAT ve jandarma ekiplerine haber verildi.

Yaşlı adam 3 günden bu yana bulunamazken, ekipleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yaşlı adamın damadı Hasan Keskin, Pazartesi günü öğle saatlerinde evden ayrılarak bir daha dönmedi. Zaman zaman yine bu şekilde gidiyordu. Daha önce bulmuştuk ancak b kez 3 günden bu yana bir netice elde edemedik” dedi. Mustafa Can'ın oğlu Mehmet Can ise, Evde soba yakıyordum. Bir anlık dalgınlığıma evden çıkıp gitmiş. Hemen arkasından gittim ama yetişemedim” diye konuştu.