Gerede Meslek Yüksekokulu, 27 Ocak 2014 Pazartesi günü (dün), ‘İzmir'li ziyaretçilerini ağırladı.
İzmir'in Bornova İlçesi'nden Gerede Meslek Yüksekokulu'na ziyaretlerde bulunan Bornova Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi Ayakkabı Tasarımı Bölümü'nde görevli olan öğretmenler, meslek yüksekokulunda öğrencilerin kullanımına tahsis edilen atölye ve laboratuarları inceledi.
Okul Müdürü Yardımcı Doçent Doktor Nurettin Akçakale ve Gerede Meslek Yüksekokulu Sekreteri Seyit Oral'ın ağırladığı ziyaret ekibini, Bahar Ergül, Hatice Yılmaz ve Mine Karabakan isimli öğretmenler oluşturdu.
Meslek yüksekokuluna ait ‘Ayakkabı Atölyesi'nde makine ve teçhizatlar ile çalışma sistemini uzun bir süre boyunca incelemeye alan ziyaretçiler, Müdür Akçakale'nin sunduğu faaliyetsel bilgilerle aydınlatıldı.
Atölye ve labaratuar bölümlerinin incelenmesini takiben, yine yüksekokula ait ‘Yaşayan Ayakkabı Müzesi'ni öğretmenlere tanıtan Akçakale, camekanla çevrili müzede birçok ünlü şahsiyete ait ayakkabı bulunduğu ve çoğu defa da ünlü bir kimliği bulunan şahıslarla bizzat iletişime geçilerek, müzeye ayakkabı talep edildiği mesajını verdi.